ΑΕΚ-Αρης: Το φύλλο αγώνα συμφωνεί κατά το ήμισυ με την έκθεση του παρατηρητή

Print Friendly, PDF & Email

Μετά την έκθεση του παρατηρητή, Συμεών Τσολακίδη, για τον ημιτελικό του Κυπέλλου ΑΕΚ – Αρης, οι dikografies.blogspot δημοσιοποίησαν και το φύλλο αγώνα των διαιτητών το οποίο συμφωνεί με όσα κατέγραψε ο παρατηρητής για αυτά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στα αποδυτήρια.

Αντίθετα οι διαιτητές αναφέρουν στο φύλλο αγώνα ότι δεν υπέπεσε στην αντίληψή τους τι συνέβη με το μέλος του τεχνικού τιμ του Αρη μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, όπου ο παρατηρητής έγραψε ότι υπήρξε απώθηση από οπαδό της Ενωσης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα:

«Με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και καθώς πηγαίναμε στα αποδυτήρια, μας πλησίασαν αρκετοί άνθρωποι από τη γηπεδούχο ομάδα, φωνάζοντας, σπρώχνοντας και τραβώντας μας γιατί ήθελαν να μάθουν το λόγο που δώσαμε πέναλτι. ‘Κανένα πέναλτι’, ‘Γιατί πέναλτι;’, ‘Γ@@@ε όλοι’, ‘Είμαι ο πρόεδρος της ΑΕΚ’, μας έλεγαν. Στο μεταξύ, ένας από αυτούς, ένας μεγάλος σε ηλικία άνδρας με άσπρα μαλλιά, φώναζε ‘Κανένα πέναλτι, εγώ είμαι το αφεντικό, δεν υπάρχει κανένα πέναλτι’. Πήγε στον πρώτο βοηθό, έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά του όργανα και του είπε ‘Άντε γ@@@, κανένα πέναλτι’.

Περιμέναμε για περίπου 30 λεπτά στα αποδυτήρια γιατί αναμέναμε την αστυνομία να μας διαβεβαιώσει ότι υπήρχε κάθε ασφάλεια για να αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο. Μετά βγήκαμε στο γήπεδο, άρχισε το δεύτερο ημίχρονο και όταν τελείωσε το παιχνίδι δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στην επιστροφή μας στα αποδυτήρια.

Μετά το δεύτερο γκολ της γηπεδούχου ομάδας το παιχνίδι διακόπηκε για έξι λεπτά γιατί κάτι συνέβη στο χώρο κοντά στο κόρνερ με έναν παίκτη των φιλοξενούμενων που έκανε ζέσταμα εκεί. Κανένας από την ομάδα διαιτητών ή το VAR δεν είδε τι έγινε εκεί. Δεν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε».

Πηγή: dikografies.blogspot