Επικοινωνία

Το Soccerplus δημιουργήθηκε το 2010. Υπήρξε πρωτοπόρο διότι εξ’ αρχής και κόντρα στην επικρατούσα λογική στο διαδίκτυο και γενικότερα στα Μέσα, που θεωρούσε οτιδήποτε εξωαγωνιστικό περιττό και δευτερεύον, επέλεξε να ασχοληθεί κυρίως με το θεσμικό κομμάτι του ποδοσφαίρου επιχειρώντας να φωτίσει τις αθέατες πλευρές και τις παρασκηνιακές πτυχές του. Επίσης κινήθηκε κόντρα στη λογική της αγοράς και της εμπορικότητας, που είναι σύμφυτη με τα μεγάλα ΜΜΕ.

Αποτέλεσε και θα συνεχίσει να αποτελεί βήμα έκφρασης με δυναμισμό αλλά και μετριοπάθεια, πιστό στην αρχές του πλουραλισμού, της αντικειμενικής μεθοδολογίας και της ερευνητικής δημοσιογραφίας, αποφεύγοντας την εντυπωσιοθηρία, τα «fake news», και τα εύκολα συμπεράσματα των «καφενειακού τύπου» αναλύσεων.

Το soccerplus.gr δεν απαγορεύει την αναπαραγωγή, ολική ή μερική, των πρωτογενών ρεπορτάζ που δημοσιεύει, με την προϋπόθεση να αναφέρεται η πηγή, κάτι που αποτελεί θέμα αξιοπρέπειας και τήρησης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα και να μας στείλετε ανακοινώσεις, παρατηρήσεις, προτάσεις και σχόλια.

Επίσης με τον ίδιο τρόπο μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας όσοι θέλουν να προβληθούν μέσω του SoccerPlus.


    Αριθμός Μητρώου e-Media: 13382

    LATEST POSTS