Επιστολή Καρρά σε Περέιρα με αφορμή τον υποβιβασμό του διαιτητή Παλαμίδα

Print Friendly, PDF & Email

Επιστολή στον πρέοδρο της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περείρα, απέστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Τάκης Καρράς, με αφορμή τον υποβιβασμό του διαιτητή της Ένωσής του, Παλαμίδα.

Στην επιστολή αναφέρει τα εξής:

κ. Πρόεδρε,

Με έκπληξη διαβάσα τον υποβιβασμό του διαιτητή της Ένωσης μας Παλαμίδα Γεώργιου από βοηθός της Α’ κατηγορίας (s.l.)στην Β’ κατηγορία και εύλογα γεννιούνται ερωτήματα, διότι η γενική εικόνα του τρία έτη στην s.l. και ειδικά η περσινή χρονιά του, ήταν πολύ καλή.

Ίσως , η κριτική μου στην πρόσφατη Γ.Σ. της Ομοσπονδίας να σας επηρέασαν στην τελική σας απόφαση.

Σας στέλνω σχόλιο ιστοσελίδας που δεν έχω καμία επικοινωνία μαζί της, τι γράφει για το διαιτητή μας.

http://www.diaititis.gr/epikairotita/7211-grafei-o-p-koutakos-mia-apo-ta-idia-oi-neoi-pinakes-metrise-to-megalytero-donti-den-dikaioytai-o-pereira-na-tapeinonei-kapoious-diaitites-kai-paratirites

κ. Πρόεδρε,

Κάποιοι που είμαστε παρών, εθελοντές, άμισθοι εδώ και χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην πατρίδα μας και στο τόπο μας και θέλουμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά και την ελληνική διαιτησία να βρει αργά η γρήγορα το δρόμο της.

Στο χρόνο που θα είστε ακόμα στη χώρα μας σταθείτε δίπλα στους Έλληνες διαιτητές και δώστε τους την δύναμη και την αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να σταθούν σε όλα τα γήπεδα , ανεξάρτητα ποιες ομάδες παίζουν, τι γράφουν τα ΜΜΕ, τι λέει ο Υπουργός, μόνο έτσι θα έχετε πετύχει για το σκοπό που ήρθατε στην Ομοσπονδία μας.

Προσωπική μου άποψη, η παρουσία διαιτητών από άλλες χώρες εάν συνεχιστεί θα πρέπει να σκεφτούμε στην επόμενη Γ.Σ. να καταργηθεί η κατηγορία διαιτητών- βοηθών s.l. διότι οι ελληνες διαιτητές εκ των πραγμάτων δεν έχουν ρόλο και ουσία σε αυτή.

Εύχομαι, η χρονιά που έρχεται να είναι καλύτερη από την προηγούμενη για τη διαιτησία και να κρατήσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μου ,ως συνεργάτη.

Με Αθλητικούς χαιρετισμούς
Παναγιώτης Καρράς
Πρόεδρος ΕΠΣ Λακωνίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here