Επιστολή Πουρτουλίδη: Εξοφλήθηκα από τον Ηρακλή, δεν θέλω την τιμωρία του!

Print Friendly, PDF & Email

Την επιστολή που έστειλε πριν λίγες ημέρες ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Ν. Πουρτουλίδης, φέρνει στη δημοσιότητα κατ’ αποκλειστικότητα το Soccerplus.

O ποδοσφαιριστής δηλώνει ρητά προς τον συνεταιρισμό ότι έχει εξοφληθεί από τον Ηρακλή, δεν έχει καμία αξίωση και δεν επιθυμεί την επιβολή οποιασδήποτε κύρωσης.

Υπενθυμίζεται ότι το ΔΣ της Super League κατά πλειοψηφία αναίρεσε την απόφαση επιστροφής τριών βαθμών στον Ηρακλή για την υπόθεση Πουρτουλίδη κάτι που σημαίνει ότι ο Ηρακλής ισοβαθμεί με τον Λεβαδειακό, που κίνησε σε σύμπραξη με την ηγεσία της Super League την υπόθεση, και εφόσον η απόφαση δεν αλλάξει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, υποβιβάζεται (ο Ηρακλής) στη Football League.

Aκολουθεί η επιστολή Πουρτουλίδη στη Super League

Π Ρ Ο Σ : Την Super League ΕΛΛΑΔΑ

Θ Ε Μ Α: Ενημέρωση

Κύριοι
Σας γνωρίζω ότι:

1.-Για τις αξιώσεις μου [κεφάλαιο, τόκοι, δικαστικές δαπάνες] κατά της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ εκ της υπ’ αριθμ. 350/2016 αποφάσεως της Α΄ ΕΕΟΔ – ΕΠΟ εξοφλήθηκα ολοσχερώς.

2.-Την 31.1.2017 χορήγησα στην Π.Α.Ε. απόδειξη ολοσχερούς εξόφλησης με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής μου σε Αστυνομικό Τμήμα.

3.-Η εξόφληση έγινε με μετρητά και αξιόγραφα.

4.-Οι νομικοί παραστάτες μου με βεβαίωσαν με τον πιο απόλυτο τρόπο ότι είναι σύννομος ο τρόπος εξόφλησής μου.

5.-Με την παραλαβή των μετρητών και των αξιογράφων, που δέχθηκα χωρίς καμία επιφύλαξη, συμφωνήθηκε μεταξύ εμού και της Π.Α.Ε. οριστική απόσβεση κάθε ενοχής, εκ της υπ’ αριθμ. 350/2016 αποφάσεως της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. – Ε.Π.Ο. αφού αυτή ήταν και είναι η μόνη και αληθής βούληση, η δική μου και της Π.Α.Ε. κατά την έννοια των διατάξεων του άρθρου 419ΑΚ σε συνδυασμό με το άρθρο 416ΑΚ.

Τα οποία άρθρα, όπως με βεβαιώνουν οι νομικοί παραστάτες μου εξακολουθούν να ισχύουν.

Παράλληλα, με την από 31.01.2017 απόδειξη εξόφλησης που χορήγησα προς την Π.Α.Ε. και υποβλήθηκε προς εσάς και δεδομένης της εξόφλησής μου , παραιτήθηκα της επιβολής οποιασδήποτε πειθαρχικής ποινής κατά της Π.Α.Ε. σύμφωνα με τον Κ.Ι.Μ. /Ε.Π.Ο., την οποία δεν επιθυμούσα τότε και δεν επιθυμώ ούτε σήμερα καθώς δεν έχω προβεί σε καμία τέτοια ενέργεια.

6.-Παρακαλώ ιδιαιτέρως όπως κλητευθώ και παρασταθώ ενώπιόν Σας στο Συμβούλιο στο οποίο θα συζητηθεί το θέμα μου.

Με εκτίμηση

Νικόλαος Πουρτουλίδης