Επιστολή του ΟΦΗ στην ΕΠΟ για τα μπαράζ παραμονής

Print Friendly, PDF & Email

Ο ΟΦΗ με επιστολή του στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και στον Πλατανιά ζητάει να γίνουν την Τετάρτη (15/05) η κλήρωση και ο ορισμός των μπαράζ. Ο  σύλλογος πήρε αυτή την πρωτοβουλία, επειδή δεν υπήρξε σήμερα καμία εξέλιξη από πλευράς ΕΠΟ, αναφορικά με το θέμα των παιχνιδιών απέναντι στην ομάδα των Χανίων.

Η επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρει: «Αιτούμαστε τη διεξαγωγή της κλήρωσης από την οποία θα προκύψει η έδρα των αγώνων μπαράζ, καθώς και τον άμεσο ορισμό των δύο αναμετρήσεων μεταξύ των ΠΑΕ “ΟΦΗ 1925” και “Πλατανιάς Χανίων”, την Τετάρτη 15/5/19.

Ο λόγος του συγκεκριμένου αιτήματος είναι η αναγκαιότητα για άμεση διεξαγωγή των δύο αγώνων μπαράζ, καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία αγωνιστική των πρωταθλημάτων “Super League” και “Football League”, γεγονός το οποίο δυσχεραίνει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. 

 Ήδη έχει ανατραπεί ο αρχικός προγραμματισμός για διεξαγωγή των αγώνων στις 15/5 και 19/5 και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, με δεδομένο ότι στις 26/6 έχουν προγραμματιστεί οι Ευρωεκλογές και οι Δημοτικές εκλογές».

Οι επαφές των ανθρώπων του ΟΦΗ τόσο με την ΕΠΟ, όσο και με τη διοίκηση του Πλατανιά είναι συνεχείς και οι «ασπρόμαυροι» ελπίζουν το αίτημα τους να βρει ανταπόκριση. Αν, εξάλλου, δεν πραγματοποιηθεί η κλήρωση μέχρι την Πέμπτη (16/05) δε θα είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί το πρώτο ματς την Κυριακή (19/05) και θα χαθεί κι άλλος χρόνος.

Σε περίπτωση, άλλωστε, που δε γίνει άμεσα η κλήρωση, το πιθανότερο είναι οι συναντήσεις ΟΦΗ-Πλατανιάς να διεξαχθούν τις δύο επόμενες Τετάρτες 22 και 29 Μαΐου.

Πηγή: capitano.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή