ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Γιατρός έσωσε τη ζωή σε ποδοσφαιριστή που του γύρισε η γλώσσα

Print Friendly, PDF & Email

Ένα περιστατικό που σημειώθηκε στη Λέρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ΑΕ Λέρου με τη Δόξα Καρδάμαινας (2 – 1) για το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας επισκίασε την αγωνιστική δραστηριότητα στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Λεωνίδας Ηλίας διεκδίκησε την μπάλα κι έπεσε άτσαλα στο έδαφος με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα. Αμέσως έπεσε πάνω του ο γιατρός του αγώνα Χρήστος Δεληγιώργης ο οποίος με την βοήθεια και του απαραίτητου ιατρικού εργαλείου που προμήθευσε την ομάδα της Λέρου η ΕΠΣ Δωδεκανήσου, κατάφερε να επαναφέρει την γλώσσα και να του σώσει κυριολεκτικά τη ζωή.

Ο αθλητής δεν είχε τις αισθήσεις του για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί με ελικόπτερο στη Ρόδο. Ο παίκτης ανέκτησε τις αισθήσεις του και πλέον θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να φανεί αν αντιμετωπίζει περαιτέρω πρόβλημα.

Ήταν πραγματικά καταλυτική η παρουσία γιατρού για τον ποδοσφαιριστή ο οποίος ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται πόσο πολύτιμη αλλά και ουσιαστική είναι η παρουσία των γιατρών στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και πόσο σημαντική ήταν η παρέμβαση της διοργανώτριας αρχής της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Πηγή: news12.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή