ΕΠΣ Δωδεκανήσου: ''Τα σωματεία να ενισχύσουν την προσπάθεια για κάλυψη των αναγκών σε αίμα''

Print Friendly, PDF & Email

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου με ανακοίνωση της καλεί τα σωματεία της περιοχής α συνδράμουν όλοι στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της χώρας σε αίμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η προτροπή του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού δια μέσου επιστολής προς όλες τις Ενώσεις της χώρας. Ένα από τα μεγαλύτερα χτυπήματα που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός, με την έξαρση των κρουσμάτων, είναι και η επιταχυνόμενη μείωση των αποθεμάτων αίματος.

Ο αθλητισμός, ως κοινωνική έκφραση, δεν περιορίζεται μόνο σε ένα πρότυπο υγιούς ζωής. Αποτελεί, πάνω απ’ όλα, πρότυπο αλληλεγγύης, κοινωνικής προσφοράς αλλά και εθελοντισμού.

Άλλωστε, η αθλητική οικογένεια βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των δράσεων αλληλεγγύης, αναδεικνύοντας τις αξίες που θεμελιώνουν την κοινωνία των πολιτών. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αυγενάκης μας καλεί όλους  να ενισχύσουμε την προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών της χώρας μας σε αίμα.

Η ΕΠΣΔ, καλεί τα Σωματεία της δύναμης της, να συνδράμουν στην όλη προσπάθεια πάντα σε συνεννόηση με τις κατά τόπους Υπηρεσίες Αιμοδοσίας».