ΕΠΣ Ζακύνθου: Διακόπτονται όλες οι ποδοσφαιρικές δραστηριότητες μέχρι τις 20/3

Print Friendly, PDF & Email

Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ζακύνθου στην έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε την αναβολή όλων των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων μέχρι τις 20/3 λόγω των μέτρων πρόληψης που αφορούν τον Κοροναϊό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Παρασκευή 6/3/2020 πραγματοποιήθηκε το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μετά τις τελευταίες  εξελίξεις από γεγονότα που έχουν να κάνουν με το πρόβλημα του  Κορωνοϊού και στην Ζάκυνθο αλλά και με το θέμα των δελτίων.

Για το θέμα των δελτίων είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους παράγοντες των ομάδων ότι μετά από μεγάλο αγώνα και αδιάκοπη μάχη, τελικά η ΕΠΣ Ζακύνθου σε συνεργασία με την ΕΠΟ  κατάφερε να εκδώσει 50 δελτία, θέτοντας το τέλος αυτής της πολύκροτης υπόθεσης που ταρακούνησε το τοπικό ποδόσφαιρο.

Παρ΄ ότι η Επιτροπή Πρωταθλήματος είχε ανακοινώσει το πρόγραμμα της 15ης και 11ης σε Α΄ και Β΄ κατηγορία αντίστοιχα για το Σαβ/κο 7-8 Μαρτίου, το Διοικητικό Συμβούλιο είναι αναγκασμένο να αναβάλλει τους αγώνες και να διακόψει το ποδόσφαιρο μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Μετά από την απόφαση του Δημάρχου Ζακύνθου Νικήτα Αρετάκη για να νέα επείγοντα μέτρα που αφορούν την δημόσια υγεία και το κλείσιμο όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων στο νησί, το Δ.Σ. της Ένωσης αποφάσισε να διακόψει έως τις 20/3/2020 όλες τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες στο νησί.

Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε να γίνει έκτακτη Γενική Συνέλευση των μέλλων των Σωματείων την Δευτέρα 23/3 με μοναδικό θέμα το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος. Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση με δελτίο τύπου

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή