ΕΠΣ Κοζάνης: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του πρώην ταμία της

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση με αφορμή όσα υποστήριξε ο πρώην ταμίας της Σάββας Σαλτσίδης εξέδωσε η ΕΠΣ Κοζάνης, τονίζοντας ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κοζάνης αναφέρει τα εξής:

Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κοζάνης , αφού  πληροφορήθηκε όσα ειπώθηκαν από τον πρώην  ταμία της Ένωσης κ. Σάββα Σαλτσίδη στην  αθλητική εκπομπή “Η Δίκη στον ΣΚΑΪ” της  Μεγ. Δευτέρας 10/04/2017 , εκφράζει την έντονη  δυσαρέσκεια του για την άνευ ουσίας και  αντικειμένου δημοσιότητα.

Δεν περίμενε κανείς από τον επί 8 έτη  συνεργάτη , που γνωρίζει καλύτερα από τον  καθένα την ακέραιη , διάφανη και  δημιουργική λειτουργία της Ε.Π.Σ. Κοζάνης ,  να προβεί σε δηλώσεις που θίγουν την  αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα των  μελών του Δ.Σ. και των εκπροσώπων των  σωματείων – μελών .

Στο βωμό κάποιας προσωπικής φιλοδοξίας δε  θυσιάζονται υπολήψεις ανθρώπων που  μοχθούν καθημερινά για την πρόοδο του  Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Το Δ.Σ. εκφράζοντας και τη βούληση των  εκπροσώπων του συνόλου των σωματείων της  Ένωσης αποφάσισε ομόφωνα ως άμεσα  θιγόμενο , να οδηγήσει ενώπιον της  δικαιοσύνης τον πρώην ταμία για τις  προσβλητικές του δηλώσεις .

Για την Ε.Π.Σ. Κοζάνης

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here