ΕΠΣ Κυκλάδων: 19 ομάδες με δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της 15ης Δεκεμβρίου

Print Friendly, PDF & Email

Λίγες μέρες μένουν πριν την διεξαγωγή των εκλογών της ΕΠΣ Κυκλάδων και η διαδικασία φαίνεται να μπαίνει στην τελική ευθεία, με κάποιες όμως από τις ενεργές ομάδες να μην έχουν δικαίωμα ψήφου, καθώς υπάρχουν σχετικά κωλύματα που έχουν να κάνουν με το καταστατικό της ένωσης.

Συγκεκριμένα, δικαίωμα ψήφου στις εκλογές δεν θα έχουν οι: ΑΟ Πύργου, ΑΟ Σύρου, Περσέας Σύρου και Ανδριακός (δεν συμμετείχαν στο περσινό πρωτάθλημα), όπως και ο ΑΟ Πανσιφναϊκός που παραιτήθηκε, ενώ αναμένεται η αυριανή απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για το αίτημα παραίτησης που έχει καταθέσει ο Αστέρας Τραγαίας.

Δικαίωμα ψήφου επίσης δεν θα έχει η Λάβα που δεν συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Ανδριακός στη χθεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε με ψηφοφορία να στηρίξει την τωρινή διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αυτό σημαίνει ότι, οι ομάδες που έχουν δικαίωμα ψήφου είναι 19 συνολικά (ΑΟ Πάγου, Αίας Σύρου, ΠΑΣ Τήνου, Άνω Μερά, ΑΟ Μυκόνου, ΑΟ Πάρου, Αστέρας Μαρμάρων, ΑΜΕΣ Νηρέας, Μαρπησσαϊκός, ΑΟ Σερίφου, Παμμηλιακός, ΑΠΣ Κύθνου, ΑΟ Πανναξιακός, ΑΜΣ Φιλωτίου, ΠΑΣ Νάξου, ΑΣ Ίου, Πανθηραϊκός, Θύελλα Καμαρίου, ΑΟ Καρτεράδου).

Πηγή: sportcyclades.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή