ΕΠΣ Λάρισας: Εκλεισε ο κύκλος του Γιαννακόπουλου στην ελληνική διαιτησία

Print Friendly, PDF & Email

Με επιστολή του ο παρατηρητής και εκπαιδευτής διαιτησίας στην ΕΠΣ Λάρισας, Κοσμάς Γιαννακόπουλος, γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον χώρο, ευχαριστώντας την Ενωση και την ΚΕΔ.

Αναλυτικά:

«Με την παρούσα επιστολή μου κλείνει ουσιαστικά ο κύκλος μου στην Ελληνική Διαιτησία ποδοσφαίρου.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η απόφασή μου της αποχώρησης μου από τον χώρο που υπηρέτησα με πίστη και αφοσίωση από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μου το 1977 μέχρι και σήμερα οφείλεται λόγω των πολλών υποχρεώσεων μου στο Δήμο Λαρισαίων.

Ένα όμορφο ταξίδι στο πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο που απαιτεί συνεργασία και σεβασμό στους κανόνες..

Ειλικρινά πιστεύω και δηλώνω υπεύθυνα ότι όλα τα χρόνια που είχα την τιμή να διαιτητεύσω πάνω από 4000 αγώνες τοπικό και σε εθνικό επίπεδο επίσημους και φιλικούς, να έχω πάνω από 300 αγώνες σε τοπικό και στις εθνικές κατηγορίες την ιδιότητα του παρατηρητή Διαιτησίας είχα την τιμή να είμαι εκπαιδευτής διαιτησίας και μέντορας.

Είχα την τιμή να με εκλέξουν οι συνάδελφοί μου για πολλά χρόνια στην διοίκηση του Συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου.
Και ευχαριστώ πολύ την ΕΠΣΛ για την τιμή που με έκανε να είμαι μέλος της στην επιτροπή Διαιτησίας και εκπαιδευτής στις σχολές της μέχρι και σήμερα.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για το όμορφο ταξίδι που ήταν γεμάτο από δυνατές εμπειρίες, είμαι ευγνώμων για όσα αξιώθηκα να ζήσω, ομολογώ ότι διακατέχομαι από το συναίσθημα ιδιαίτερης συγκίνησης θεωρώντας τον εαυτόν μου ευτυχή γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους και μάλιστα πολλοί από αυτούς στην πορεία αποδείχτηκαν και καλοί φίλοι .

Επειδή για μένα ήταν, είναι θα είναι προτεραιότητα και στόχος της ζωής μου το ήθος και η αξιοπρέπεια αυτό που θα ήθελα να πω στους νέους συναδέλφους μου είναι τα εξής. «Όταν φτάσει η στιγμή της αποχώρησης να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, χωρίς να έχεις αλλάξει τις αξίες και τα ιδανικά σου».

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέλφους Διαιτητές παλιούς και νέους που συνυπήρξαμε στα γήπεδα. Και τους όσους είχα την ευτυχία να τους δώσω τις εμπειρίες μου διδάσκοντας τον κανονισμό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στην σύζυγό μου για όλα αυτά που έκανε για μένα και για την υπομονή της που της στέρησα πολλά Σαββατοκύριακα.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον ΣΔΠΛ για την δυνατότητα που μου έδωσε να κάνω αυτό το όμορφο ταξίδι, με τόσες όμορφες στιγμές.

Ευχαριστώ τον αθλητικό τύπο, και ιδιαίτερα τις εφημερίδες και τα σαιτ για την αυστηρή αλλά δίκαιη κριτική τους.

Ευχαριστώ την ΕΠΣΛ και την ΚΕΔ που με χρησιμοποίησαν αναγνωρίζοντας την προσφορά μου στο χώρο.

Θα είμαι πάντα κοντά σας από τα νέα μου καθήκοντα με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Λαρισαίων.

Εύχομαι σε όλους ολόψυχα, υγεία, ευτυχία χαρά και αγάπη».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή