ΕΠΣ Λάρισας: Τουρνουά ποδοσφαίρου για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

?
Print Friendly, PDF & Email

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η ΕΠΣ Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευση Θεσσαλίας, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, την 1η Στρατιά, το ΑΤΑ και Το Χαμόγελο του Παιδιού ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σκοράρουν και να ενισχύσουν τις δράσεις του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όπου εδώ και 23 χρόνια βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα βίας.

Όπως τόνισε στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Λάρισας ο ταμίας του Οργανισμού Γιάννης Λαμπρόπουλος όλα αυτά τα χρόνια βρήκαν ουσιαστική στήριξη 1.350.000 παιδιά. Το 2017 «Το Χαμόγελο του Παιδιού » υποστήριξε ολιστικά και πανελλαδικά 90.765 παιδιά και τις οικογένειες τους.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός επεσήμανε ότι «η Περιφέρεια Θεσσαλίας δεν μπορούσε να λείψει από μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση που σκοπό έχει να βοηθήσει τα μικρά παιδιά».

Την στήριξη του εξέφρασε και ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων Γιώργος Κωσταρόπουλος, όπως και ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας Θεολόγης Λάμπρου.

Με ιδιαίτερη θέρμη για τη διοργάνωση μίλησε και ο υπεύθυνος του γραφείου Φ.Α. Κώστας Ζέρβας καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας Κώστας Σακελλαρίου που αναφέρθηκε στο ανάλογο τουρνουά που έγινε πριν από λίγες ημέρες στη Λαμία.

Για την συμμετοχή των ομάδων και το πρόγραμμα του τουρνουά μίλησαν ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Λάρισας Λευτέρης Γρηγοριάδης και ο συντονιστής Θεσσαλίας του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Γρηγόρης Λιογγαρίδης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας Δημήτρης Μπουχλαριώτης αναφέρθηκε στη σημασία του τουρνουά ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους φορείς που συμμετάσχουν ώστε να βοηθούν όλα αυτά τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Στο τέλος της συνέντευξης απένειμε από ένα λάβαρο με το σήμα της Ένωσης, στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τον εκπρόσωπο του Δήμου Λαρισαίων Γιώργο Κωσταρόπουλο, τον ταμία του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Γιάννη Λαμπρόπουλο, στον εκπρόσωπο της Αστυνομίας Θεολόγη Λάμπρου, στον πρόεδρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας Κώστα Σακελλάρη, στον προϊστάμενο του Γραφείου Φ.Α. Κώστα Ζέρβα και τον εκπρόσωπο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ολίμπικ και περιφερειακό σύμβουλο Νίκο Λιούπα.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις 1, 2 & 3 Ιουνίου 2018 στο AEL FC ARENA (ευγενική δωρεάν παραχώρηση από την ΓΗΠΕΔΟ Α.Ε. και τον κο Κων/νο Πηλαδάκη) και με τη συμμετοχή 136 ποδοσφαιρικών ομάδων μαθητών και 16 Δημοτικών Σχολείων & Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών από τη Θεσσαλία.

Στόχος του Ποδοσφαιρικού Τουρνουά που έχει ως σύνθημα «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο» είναι η ενίσχυση της προσπάθειας του Οργανισμού στη Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα, ώστε να συνεχίσει να στηρίζει τα χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή