ΕΠΣ Μακεδονίας: Διεκρινήσεις, προς αποφυγή παρερμηνειών, για την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣ Μακεδονίας προκειμένου να απαντήσει στην “δημιουργία δυσάρεστων εντυπώσεων, που στοχευμένα υποκινούνται το τελευταίο 24ωρο”.

Υπενθυμίζεται ότι για απόψε στις 19:00 έχουν προγραμματιστεί εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Προς αποφυγή παρερμηνειών και δημιουργία δυσάρεστων εντυπώσεων, που στοχευμένα υποκινούνται το τελευταίο 24ωρο, η Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ διευκρινίζει ότι κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, μία ημέρα προ των αρχαιρεσιών της, προέβη σε έλεγχο των κατατεθειμένων από τα σωματεία πληρεξουσίων εκπροσώπησης, η δε σχετική διαπιστωτική πράξη του Δ.Σ. γνωστοποιείται στα σωματεία – μέλη της κατά τη Γενική Συνέλευση, που αποτελεί το ανώτατο κυρίαρχο όργανο αυτής, και η οποία είναι η μόνη αρμόδια να την επικυρώσει (άρθρο 11, παράγρ. 8 του Καταστατικού της Ε.Π.Σ.Μ.).

Για την μεθοδευμένη, οργανωμένη και επανειλημμένη σπίλωση του κύρους της Ε.Π.Σ.Μ. και της αξιοπιστίας της λειτουργίας της, η Ε.Π.Σ.Μ. επιφυλάσσεται για την ενάσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός της σε βάρος παντός υπευθύνου.”

“Θέμα πλαστογραφίας” 

Επίσης η ΕΠΣ Μακεδονίας έδωσε στη δημοσιότητα δήλωση του μέλους του ΔΣ, Α. Φραντζή, με την οποία υποστηρίζει ότι ουδέποτε υπέγραψε εξώδικη δήλωση κατά του προέδρου και του γενικού γραμματέα της Ένωσης

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή