ΕΠΣ Μεσσηνίας: Εγκρίθηκαν ομόφωνα διοικητικός και οικονομικός απολογισμός

Print Friendly, PDF & Email

Εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, καθώς και ο προϋπολογισμός για το 2020 από τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Μεσσηνίας. Κατά πληροφορίες το “παρών” έδωσαν 35 εκπρόσωποι σωματείων της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Τα έσοδα για το 2019 ήταν 79.108,57 ευρώ και τα έξοδα 71,656,51 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι το χρηματικό διαθέσιμο είναι 7,452,06 ευρώ.

Τα περισσότερα έσοδα είναι από την ΕΠΟ για τις μικτές ομάδες (14.052) και από την έκδοση των δελτίων (13,488). Στα αξιοσημείωτα και τα 11.350 ευρώ από παράβολα συμμετοχής πρωταθλήματος και κυπέλλου. Ο προϋπολογισμός για τα έσοδα του 2020 ανέρχεται στο ποσό των 126,152 ευρώ και των εξόδων στα 119,207 ευρώ.

Στο διοικητικό απολογισμό, αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων η διοργάνωση ενός τουρνουά τζούνιορ το Πάσχα, η διοργάνωση του πρωταθλήματος παλαιμάχων, το 1ο τουρνουά εθνικών ομάδων γυναικών, η συνδιοργάνωση τουρνουά φιλανθρωπικού σκοπού με το “Χαμόγελο του Παιδιού” και η λειτουργία τριών σχολών διαιτησίας.

Στην ετήσια τακτική συνέλευση επισημάνθηκαν και διάφορα προβλήματα στο χώρο του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου και ακούστηκαν προτάσεις για την επίλυσή τους. Ο Γιώργος Ψυχογιάννης του Ικάρου ζήτησε να δοθούν περισσότερα χρήματα για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, αλλά και να προχωρήσουν τα έργα για τη συντήρηση του τάπητα στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο.

Ακόμα τόνισε την ανάγκη βελτίωσης των οδικών αξόνων της Μεσσηνίας ούτως ώστε όλοι να μεταβαίνουν με ασφάλεια στα γήπεδα για τις προπονήσεις και τους αγώνες. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της συνέλευσης, ακολούθησε η κοπή της πίτας. Τυχερά ήταν τα σωματεία Δώριο, Απόλλωνας Πεταλιδίου και ΠΑΣ Ράχη που ύστερα από κλήρωση κέρδισαν μια δωρεάν διαιτησία στα παιχνίδια τους.

Πηγή: notosport.eleftheriaonline.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή