ΕΠΣ Ρεθύμνου: Επιτυχημένο το επιμορφωτικό σεμινάριο με εισηγητή τον Χρήστο Σίσκο

Print Friendly, PDF & Email

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το Επιμορφωτικό Σεμινάριο Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου Ακαδημιών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Κατάρτισης (ΕΚΚΑ). Εισηγητής του Σεμιναρίου ήταν ο Grassroots Manager της ΕΠΟ Χρήστος Σίσκος και συμμετείχαν περίπου 20 προπονητές από τις ποδοσφαιρικές Ακαδημίες του Ρεθύμνου και όχι μόνο. Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το εκπαιδευτικό προγραμματισμό τμημάτων αναπτυξιακών ηλικιών, οργάνωσης ακαδημιών και περιβάλλοντος μάθησης και εκπαίδευσης.

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Ρεθύμνου ευχαριστεί τόσο τον κ. Σίσκο, τους προπονητές που συμμετείχαν αλλά και την πρόεδρο του ΕΚΚΑ Στέλλα Ανδρουλάκη για την παραχώρηση της αίθουσας με πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΡ. «Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Επιμορφωτικό Σεμινάριο Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου Ακαδημιών, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 στο Ρέθυμνο.

Το ΔΣ της ΕΠΣ Ρεθύμνης ευχαριστεί:

1) Τον επικεφαλής του Σεμιναρίου κ. Χρήστο Σίσκο (Grassroots Manager) από για τη ενημέρωση σε θέματα εκπαιδευτικού προγραμματισμού τμημάτων αναπτυξιακών ηλικιών, οργάνωσης ακαδημιών και περιβάλλοντος μάθησης και εκπαίδευσης.

2) Τους προπονητές μας που συμμετείχαν.

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Κατάρτισης (ΕΚΚΑ) που βρίσκεται στην οδό Παπαναστασίου 3 και την Πρόεδρό του κ.Στέλλα Ανδρουλάκη για την παραχώρηση αίθουσας με πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό».

Γ.Σ.

Πηγή: goodnet.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή