«Εστησες τσίρκο για να μην μπει ο Μαρινάκης στην Τούμπα και τώρα θέλεις να γίνεις πρόεδρος»

Αγραφιώτης, Σουλούκου, Καραπαπάς
Print Friendly, PDF & Email

Δεν έλειψαν οι εντάσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League για την ανάδειξη του νέου προέδρου. Ο Ολυμπιακός, που εκπροσωπήθηκε από τους Τάκη Αγραφιώτη, Κώστα Καραπαπά και Λίνα Σουλούκου εξήγησε πως δίνει την ψήφο του υπέρ του Μηνά Λυσάνδρου, διότι στο πρόσφατο ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, δεν επετράπη η είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια του γηπέδου με τον Δικέφαλο να ισχυρίζεται πως ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» δεν είχε διαπίστευση.

«Δεν μπορείς να λες στην Τούμπα να μην αφήσουν τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού να μπει στο γήπεδο και μετά να ζητάς να γίνεις πρόεδρος των ομάδων», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Καραπαπάς στον Μάκη Γκαγκάτση.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού φέρεται να εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πέρσι μας έλεγες ότι δεν θα φτάσει το πούλμαν μας στο αεροδρόμιο, τώρα θες να κάνεις τον πρόεδρο; Δεν μπορείς να λες να κάψουν το πούλμαν του Ολυμπιακού. Στείλε ψεύτικους διαλόγους όπως πέρσι για να κάνεις τον μάγκα στην Θεσσαλονίκη. Εδώ δεν είναι οι αστυνομικοί υπάλληλοί σου όπως στην Θεσσαλονίκη που έστησες όσα έστησες πριν τον αγώνα. Κάνε λοιπόν μήνυση και πάμε αφού τρέμεις. Έστησες ολόκληρο σκηνικό στο γήπεδο για να μην αφήσεις τον ηγέτη του Ολυμπιακού να μπει. Έστησες ολόκληρο τσίρκο»!

Σπανός: «Πείτε αντρίκεια τη θέση σας»

Στην κόντρα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού τον λόγο πήρε και ο Ατρόμητος μέσω του ιδιοκτήτη του, Γιώργου Σπανού, ο οποίος «κάρφωσε» τους «ερυθρόλευκους» για την στάση τους λέγοντας: «Πείτε αντρίκεια τη θέση σας και μην πάτε να δικαιολογήσετε την ψήφο σας με τις προσωπικές σχέσεις και τελικά ψηφίζετε την ΠΑΕ εναντίον της οποίας έχετε βγάλει ένα σωρό ανακοινώσεις».

Σημειώνεται εξάλλου, πως ο Ολυμπιακός με την παρέμβασή του, φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο και για την ψήφο του Πανιώνιου υπέρ του εκπροσώπου της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή