Ετοιμάζονται να ασκήσουν έφεση Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Print Friendly, PDF & Email

Δυσαρεστημένοι και οι δύο. Έφεση ετοιμάζονται να καταθέσουν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κατά της απόφασης για την ποινή που επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στους «ερυθρόλευκους» για όσα συνέβησαν στον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 150.000 ευρώ και ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Στον Πειραιά θεωρούν την τιμωρία πολύ βαριά και είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τη μείωσή της σε δεύτερο βαθμό ασκώντας έφεση. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση από την ΠΑΕ που θα αφορά τις νομικές κινήσεις της από εδώ και πέρα.

Έφεση ωστόσο, ετοιμάζεται να ασκήσει και ο ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης, διότι στο στρατόπεδο του Δικεφάλου θεωρούν μικρή την ποινή που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν πως από την στιγμή που ο Ολυμπιακός κρίθηκε πειθαρχικά ελεγκτέος για πράξη βίας κατά του διαιτητή και του β’ παρατηρητή, ενώ παράλληλα κρίθηκε ελλιπής η έκθεση του α’ παρατηρητή (διεγράφη από τον πίνακα), θα έπρεπε οι «ερυθρόλευκοι» να τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή