Ευρωπαϊκές Λίγκες: Να γίνει ότι είναι δυνατόν για να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα

Print Friendly, PDF & Email

Την Πέμπτη (26/3) πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ των μελών που απαρτίζουν την Ενωση Ευρωπαϊκών Λιγκών. Ανάμεσα τους βρέθηκε ασφαλώς και η ελληνική Super League, η οποία άλλωστε είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης.

Οι λίγκες συζήτησαν το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού και πώς πρέπει να κινηθούν στη συνέχεια. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία σταθερά διότι η Ευρώπη παραμένει το επίκεντρο της πανδημίας, ωστόσο σε κάθε χώρα έχουν ληφθεί διαφορετικά μέτρα, σε διαφορετικό χρόνο και ως εκ τούτου η κατάσταση θα παρακολουθείται και θα αξιολογείται καθημερινά.

Παρόλα αυτά, οι ευρωπαϊκές λίγκες συμφώνησαν πως πρέπει να γίνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου τα εθνικά πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν με ομαλό τρόπο εφόσον βέβαια το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Προς αυτήν την κατεύθυνση έχει ήδη συμβάλλει καθοριστικά η UEFA με την απόφασή της να μεταθέσει την τελική φάση του Euro για το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι τα χρονικά περιθώρια ανοίγουν ως το τέλος Ιουνίου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή