«Εχω μώλωπες παντού, έκανα ράμματα στο κεφάλι, μου έσπασαν το αριστερό χέρι»

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας, Μιχάλης Τσιχριτζής, μίλησε στην ιστοσελίδα το «to10.gr», από το νοσοκομείο Κορίνθου στο οποίο νοσηλεύεται, για τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε έξω από το σπίτι του την προηγούμενη Τρίτη (11/9).

Ο Μιχάλης Τσιχριτζής περιγράφει πώς βίωσε τη στιγμή της επίθεσης:

«Πήγα να βγω από το αυτοκίνητο και μου επιτέθηκαν στην αυλή του σπιτιού μου. Μου επιτέθηκαν με σιδηρολοστό. Με χτύπησαν στο κεφάλι, στο αριστερό πόδι, μου έσπασαν το αριστερό χέρι. Πρέπει να ήταν δύο, ένας έκανε την κύρια επίθεση αλλά υπήρχε και δεύτερος. Ίσως και κάποιος άλλος. Δεν ξέρω γιατί από την επίθεση που δέχτηκα έχασα πολύ αίμα ζαλίστηκα και δεν μπορούσα να δω τέτοιες λεπτομέρειες. Ήταν σίγουρα προϊόν παρακολούθησης η επίθεση. Με περίμεναν και μόλις έκλεισα τη γκαραζόπορτα μου επιτέθηκαν».

Εν συνεχεία ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας αναφέρθηκε στο τι ακολούθησε μετά την επίθεση:

«Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση. Έδωσα κατάθεση στον διοικητή της Ασφαλείας που έχει επιληφθεί του θέματος. Πιστεύω πως το αντιμετωπίζει με σθένος και σοβαρότητα για να εξιχνιάσει τι ακριβώς συνέβη. Είναι απαίτηση όλης της κοινωνίας της Κορινθίας. Το θέμα δεν είναι μόνο ποδοσφαιρικό, αν και προέρχεται από το ποδόσφαιρο. Ασχολούνται ο εμπορικός σύλλογος, ο δικηγορικός σύλλογος, δεν λέω μόνο για τις ομάδες. Όλοι ζητούν Δικαιοσύνη και αυτή θα προκύψει μόνο αν εξιχνιαστεί. Εγώ είμαι στο νοσοκομείο. Αύριο θα κάνω επέμβαση στο χέρι που μου έσπασαν. Έχω μώλωπες σε όλο μου το σώμα, ιδιαίτερα στο αριστερό μου πόδι. Με χτύπησαν στο κεφάλι, έκανα ράμματα. Έχω φάει πολύ ξύλο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή