Ζουράρις: «Μόλις έγινε στοιχειωδώς τίμιο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ σάρωσε»

Ο Κώστας Ζουράρις μιλά στη συζήτηση και ψηφοφορία στη Βουλή για το πρωτόκολλο ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
Print Friendly, PDF & Email

Ο υποψήφιος βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις, προκάλεσε αντιδράσεις με χθεσινές δηλώσεις στην ”TV100” σχετικά με τις εκλογές και τον ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Ζουράρις δήλωσε χθες «Δεν μπορεί να υπάρξει ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία. Γιατί ο ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, ψηφίζει Μαρινάκη, τον καταστροφέα του ΠΑΟΚ. Ο οποίος μας άλωσε επί 30 χρόνια με τις παράγκες. Εάν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος μπόρεσε και μείωσε την επιρροή της παράγκας του Μαρινάκη, ουδέποτε ο ΠΑΟΚ, με Έλληνες διαιτητές, θα έπαιρνε πρωτάθλημα».

Η δήλωση του υποψήφιου με το Σύριζα προκάλεσε αντιδράσεις, με τον ίδιο να προβαίνει σε νέες διευκρινιστικές δηλώσεις στον ρ/σ ”Metropolis fm 95,5”.

O Κώστας Ζουράρις υπογράμμισε: «Δεν είπα ποτέ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το Πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. Μόλις έγινε στοιχειωδώς τίμιο Πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ σάρωσε. Η διαιτησία με τον ξένο επικεφαλής έγινε πριν τρία χρόνια, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μείωσε την παντοκρατορία Μαρινάκη. Και επαναλαμβάνω. Να ξέρουν οι ΠΑΟΚτσήδες ότι ψηφίζοντας Νέα Δημοκρατία, είναι σαν να ψηφίζουν Μαρινάκη».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή