Ηρακλης προς Επιτροπή Παρακολούθησης: Να ελεγχθούν πειθαρχικά Λεβαδειακός και Αστέρας

Print Friendly, PDF & Email

Εκτός από την Επιτροπή Δεοντολογίας και τον Ποδοαφαιρικό Εισαγγελέα της ΕΠΟ, ο Ηρακλής απευθύνθηκε και στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ UEFA ζητώντας να επισπεύσει τις διαδικασίες για τον πειθαρχικό έλεγχο του Λεβαδειακού και του Αστέρα.

Η επιστολή του ερασιτλεχνη Ηρακλή αναφέρει τα εξής:

ΑΙΤΗΣΗ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη κι εκπροσωπείται νόμιμα

Κύριε Πρόεδρε,
Με την παρούσα σας γνωστοποιουμε την από 12-3-2018 καταγγελία μας προς την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και την αίτηση μας προς τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κατά των ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, όσον αφορά την καταδίκη των διοικούντων τους κ.Ιωάννη ΚΟΜΠΟΤΗ, Γεωργίου ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ και Δημητρίου ΜΠΑΚΟΥ από το Τριμελές Εφετειο Κακουργηματων για την τέλεση των αδικημάτων της δωροδοκίας με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος στα πλαίσια του σκανδάλου των στημενων αγώνων KORIOPOLIS.

Οπως ήδη γνωρίζετε το ποινικό δικαστήριο επέβαλε στους παραπάνω αξιωματούχους του Επαγγελματικου ποδοσφαιρου τις ποινές της φυλάκισης των 30 μηνών για τον πρωτο και 3 ετών για τους δεύτερο και τρίτο.

Μάλιστα αυτή η ποινική απόφαση χαιρετισθηκε με την από 2-3-2018 επίσημη ανακοίνωση της UEFA υπογραμμιζοντας στον επίλογο της ότι σκοπός των ερευνών της είναι πρώτα ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ και στη συνέχεια Η UEFA ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

Συγχρόνως με το νεώτερο από 5-3-2018 έγγραφο της η διεθνής ποδοσφαιρικη αρχή απαιτεί την επιβολή πειθαρχικων κυρώσεων στον επίσης καταδικασθεντα από το Ποινικό Δικαστήριο διεθνή ποδοσφαιριστή Αβραάμ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

Ως εκ τούτου σας ζητάμε ως έχοντες άμεσο έννομο συμφέρον εκ της ιδιότητας μας ως ιδρυτικό σωματείο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, να παρακολουθήσετε θεσμικά και να επιβαλλετε την επίσπευση της προβλεπόμενης πειθαρχικης διαδικασίας από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ.

Αθήνα 12-3-2018

Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή