Η απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ, το βρώμικο παρελθόν και οι ευχές στον Γραμμένο

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου απάντησε σε όσα ανέφερε γι’ αυτόν ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου.

“Η ιστορία και οι πράξεις του κάθε ένα από μας ιδιαίτερα όταν είμαστε δημόσια πρόσωπα δεν είναι χαρτονομίσματα που να μπορείς να τα παραχαράξεις.

Σήμερα το google και το youtube δίνουν άπειρες και σαφέστατες πληροφορίες για όλους μας. Το αν αντιστάθηκα και ΠΟΛΕΜΗΣΑ ή όχι την ΕΠΟ και το σαθρό και βρώμικο ποδοσφαιρικό οικοδόμημα που δεκαετίες υπήρχε στην πατρίδα μας, μπορεί εύκολα σήμερα κάποιος να το πληροφορηθεί.

Φυσικά και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλαν αυτήν την ανακοίνωση για μένα, αν “γκουγκλάρουν” απλά τρεις μόνο λέξεις “ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΕΠΟ YOUTUBE”.

Όμως για την ταμπακέρα δεν απάντησαν. Για τους μισθούς των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ συντρόφων που οι ίδιοι “φυτεψαν” στην ΕΠΟ των 8.000 και 10.000 και 12.000 και 16.000 χιλιάδων ευρώ το μήνα, υπάρχει απόλυτη βουβαμάρα.

Αντε ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ φιλοι “γκουγκλάρετε” τώρα τις τρεις λέξεις “ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΕΠΟ YOUTUBE” ακούστε – διαβάστε – ενημερωθείτε και βουλώστε το.

Και μετά ας δώσουμε όλοι ευχές και χρόνο στον φίλο Βαγγέλη Γραμμένο και στους συνεργάτες του για δύναμη κουράγιο και επιτυχία.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή