Η Αστυνομία απαγορεύει λόγω του τελικού τις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Print Friendly, PDF & Email

Η ΓΑΔΑ με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι για λόγους δημόσιας ασφάλειας και εξαιτίας του τελικού Κυπέλλου δεν θα επιτραπεί καμία δημόσια υπαίθρια συνάθροιση από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή σε συγκεκριμένα σημεία στο κέντρο της Αθήνας.

Το SoccerPlus σας είχε ενημερώσει ότι η αστυνομία ανησυχεί για «ραντεβού» χούλιγκαν της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια και καταδρομικές επιθέσεις σε συνδέσμους οπαδών των δύο ομάδων για αυτόν τον λόγο λαμβάνει τα παρακάτω μέτρα:

«Ανακοινώνεται ότι, με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, λόγω της διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων ¨ΠΑ.Ε. Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.¨, στο Στάδιο Ο.Α.Κ.Α. την 11-5-2019 και ώρα 20:30, δεν θα επιτραπεί για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, κατά το χρονικό διάστημα από 18:00 ώρα της Πέμπτης 09-05-2019 μέχρι και την 06:00 ώρα της Κυριακής 12-05-2019, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς:

Μάρνη (από τη συμβολή της με οδό 28ης Οκτωβρίου) – συνέχεια Καρόλου – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αχιλλέως – αριστερά Κολωνού – αριστερά Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς) – Πλατεία Ομονοίας – Σταδίου – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Ζωοδόχου Πηγής – αριστερά Ανδρέα Μεταξά – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Σόλωνος – αριστερά Θεμιστοκλέους – δεξιά Ακαδημίας – Πλατεία Κάνιγγος – Χαλκοκονδύλη – δεξιά 28ης Οκτωβρίου (μέχρι τη συμβολή με Μάρνη)».

Υπενθυμίζεται ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν προαναγγείλει για την ερχόμενη Παρασκευή (10/5) πανηγυρική συγκέντρωση στην Ομόνοια , όπου βρίσκεται ο σύνδεσμός τους στην οδού Μενάνδρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here