Η Βέρντερ ψάχνει τρόπο να νομιμοποιήσει τα καπνογόνα στο γήπεδο (vid)

Print Friendly, PDF & Email
Η γερμανική ομάδα εξετάζει την ανάπτυξη και εφαρμογή της ιδέας των “ψυχρών βεγγαλικών”, εμπνευστής της οποίας είναι ένας Δανός οπαδός της Μπρόντμπι.
Την ώρα που σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να καταργήσουν τα καπνογόνα, στη Γερμανία η Πυροσβεστική συνεργάζεται με τη Βέρντερ Βρέμης για τη νομιμοποίηση των βεγγαλικών, με τη χρήση και μίας νέας τεχνολογίας.
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το Kicker, η Βέρντερ Βρέμης συνεργάζεται με την Πυροσβεστική για να εξεταστεί η νέα τεχνολογία των «ψυχρών βεγγαλικών» που κατασκευάστηκαν στη Δανία και θεωρούνται ασφαλής λύση για τις κερκίδες.

Ωστόσο, οι γερμανικές ποδοσφαιρικές αρχές δεν θυμίζουν και τόσο τις δικές μας και δεν αστειεύονται με τέτοια θέματα, επιβάλλοντας βαριά πρόστιμα στις ομάδες των οποίων οι οπαδοί ανάβουν καπνογόνα και βεγγαλικά. Έτσι, η Βέρντερ θέλει να το… παλέψει, ώστε να εντοπίσει έναν τρόπο, προκειμένου να περνάει καπνογόνα στις εξέδρες χωρίς να υπάρχει επίπτωση.

Το πλάνο περιλαμβάνει μία πρόταση που θα μπορούσε να πείσει την Ομοσπονδία να κάνει δεκτό το αίτημα και από την επόμενη σεζόν να έχουμε νόμιμα καπνογόνα στα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή