«Η εμμονή του Μαρινάκη έχει μετατρέψει τον ΟΣΦΠ σε αντιπολιτευόμενο πολιτικό κόμμα»

Print Friendly, PDF & Email

Η επίθεση που εξαπέλυσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός προς την Κυβέρνηση και προσωπικά στον Γιώργο Βασιλειάδη για τη συμφωνία με τις επτά τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ, δεν έμεινε αναπάντητη από τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Ο κ. Βασιλειάδης υποστηρίζει πως η «εμμονή» του Βαγγέλη Μαρινάκη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ έχει μετατρέψει τον Ολυμπιακό σε αντιπολιτευόμενο πολιτικό κόμμα προσβάλλοντας την ιστορία του συλλόγου και τους φίλους του.

Αναλυτικά η απάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη:

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός έρχεται να καταγγείλει όσα πριν λίγες ημέρες η ίδια είχε ψηφίσει και μάλιστα ομόφωνα με όλες τις ΠΑΕ της Super League. Η πρόταση που έχει κατατεθεί ήταν γνωστή, σαφής, με νούμερα και δεσμεύσεις. Με όρους καθαρούς και με την ελπίδα της προοπτικής για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Tα πράγματα πλέον είναι απολύτως φανερά. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός -εξ αιτίας της γνωστής πια εμμονής του ιδιοκτήτη της εναντίον της κυβέρνησης και της αριστεράς- έχει μετατρέψει τον ιστορικό σύλλογο σε αντιπολιτευόμενο πολιτικό κόμμα.

Είναι προσβολή προς την ιστορία του συλλόγου και προς τα εκατομμύρια φίλους του που δεν ήταν, δεν είναι και δε θα γίνουν στρατός του κάθε ιδιοκτήτη. Εμείς δεν θα μπούμε σε αυτό το θέατρο του παραλόγου. Αφήνουμε τον κόσμο να τους κρίνει».