Η ΕΠΣΑ ζητάει από Περέιρα και Γραμμένο να συναντήσουν τον πρόεδρο του Παναργειακού

Print Friendly, PDF & Email

Με σχετική της ανακοίνωση η ΕΠΣ Αργολίδας γνωστοποίησε ότι απέστειλε επιστολή στην ΚΕΔ, με την οποία ζήτησε ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος να συναντήσουν τον πρόεδρο του Παναργειακού με αφορμή τη διαιτησία που είχε η ομάδα στο ντέρμπι της Πελοποννήσου με την Καλαμάτα.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας σημαδεύτηκε από μεγάλη ένταση μετά το τελικό σφύριγμα καθώς οι άνθρωποι του Παναργειακού είχαν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Πολυχρόνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΕΠΣΑ:
“Η Ε.Π.Σ.Αργολίδας θα ήθελε να γνωστοποιήσει στο φίλαθλο κοινό την με αριθμό πρωτοκόλλου 263/04-02-2019 επιστολή της προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Ο. , υπ’ όψιν κ. Vitor Μanuel Melo Pereira, σύμφωνα με την οποία ζητά συνάντηση του Προέδρου και των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Ο. , παρουσία και του Προέδρου της Ε.Π.Ο. κου Ευάγγελου Γραμμένου, με τον Πρόεδρο της ομάδος «Α.Π.Ο. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ» , σχετικά με την διαιτησία των κυρίων ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ Φ. (ΠΙΕΡΙΑΣ) , ΓΙΑΝΤΣΗ Κ. (ΗΜΑΘΙΑΣ) και ΓΟΥΡΝΙΑ Θ. (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ) , ορισθέντων στον αγώνα της 03/02/2019 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here