Η ΕΠΣ Αρκαδίας συγχαίρει τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο και τον Τρύφωνα Πετρόπουλο

Print Friendly, PDF & Email

Η ΕΠΣ Αρκαδίας με ανακοίνωσή της συγχαίρει τον διαιτητή Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο για τη διεθνοποίηση του, καθώς και τον βοηθό διαιτητή, Τρύφωνα Πετρόπουλο, ο οποίος παραμένει στους πίνακες των διεθνών διαιτητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ε.Π.Σ. Αρκαδίας θα ήθελε να συγχαρεί τον Διαιτητή της, κ. Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο για τη μεγάλη επιτυχία του να επιλεγεί ανάμεσα στους επτά (7) Διεθνείς Έλληνες Διαιτητές FIFA για το 2019, διάκριση ιδιαίτερα τιμητική τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο καταξίωσης της λειτουργίας της διαιτησίας του αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Επίσης , θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά και τον Διεθνή Βοηθό Διαιτητή, κ. Τρύφωνα Πετρόπουλο που επίσης συμπεριλαμβάνεται στον πίνακα των Βοηθών Διαιτητών της FIFA για το 2019 καθώς και την κ. Ελένη Κυρίου που θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τη χώρα μας ως Διεθνής Παρατηρητής FIFA για το 2019.

Οι παραπάνω επιτυχίες- οι οποίες έρχονται να προστεθούν σε ήδη υπάρχουσες διακρίσεις στον χώρο του ευρωπαϊκού και διεθνούς αθλητισμού τα προηγούμενα χρόνια από εκπροσώπους του αρκαδικού ποδοσφαίρου και ίσως προδιαγράφουν μία ευοίωνη πορεία για το μέλλον- αποδεικνύουν με τον πιο τιμητικό για εμάς τρόπο ότι η Αρκαδική Διαιτησία απολαμβάνει όχι μόνο την εμπιστοσύνη των αθλητικών οργανισμών εντός των συνόρων της χώρας αλλά και των Διεθνών Ομοσπονδιών UEFA και FIFA».

Καμία δημοσίευση για προβολή