«Ζητάμε την άμεση έκδοση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων για τον ΟΦΗ»

Print Friendly, PDF & Email

Η ΕΠΣ Ηρακλείου με επιστολή της στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ζητάει την άμεση έκδοση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων για την υπόθεση του ΟΦΗ, για να μην γίνουν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος με ανοιχτά δικαστικά μέτωπα.

Αναλυτικά:

ΠΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΟ κ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΕΠΟ
κ. ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΧΟΥΜΠΕΛ
κ. ΠΕΤΡ ΦΟΥΣΕΚ

Αγαπητοί κύριοι

Η ΕΠΣ Ηρακλείου παρακολουθεί με αγωνία το τελευταίο διάστημα τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με έντονο προβληματισμό για το θέμα της αναδιάρθρωσης και άλλες δικαστικές υποθέσεις που ακόμα δεν έχουν κλείσει.

Παρότι το πρωτάθλημα της Super League, της Football League αλλά και αυτό της Γ’ Εθνικής είτε βρίσκονται στην τελική τους ευθεία, είτε ολοκληρώθηκαν, η πλειοψηφία των ομάδων δεν γνωρίζουν ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται την επόμενη περίοδο.

Η ΕΠΣ Ηρακλείου εκφράζει την απορία της για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει εκδοθεί η απόφαση για την υπόθεση της ΠΑΕ ΟΦΗ, η οποία συζητήθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019. Συμπληρώνονται τρεις εβδομάδες από την εκδίκαση της υπόθεσης και η μη έκδοση απόφασης προκαλεί διάφορους συνειρμούς στην φίλαθλη κοινή γνώμη.

Κατανοούμε ότι υπήρξε καθυστέρηση στην διαδικασία με εξέταση πολλών μαρτύρων, κατάθεση υπομνημάτων κ.α.

Ωστόσο, η ΕΠΣ Ηρακλείου σας παρακαλεί για την άμεση έκδοση της απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση της ΠΑΕ ΟΦΗ, προκειμένου οι δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League να γίνουν χωρίς ανοιχτά δικαστικά μέτωπα κι να διαφυλαχθεί έτσι το κύρος και η αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here