Η «Εφτάτυχη Γάτα» του ΣΚΡΑΤΣ μεγάλωσε και προσφέρει κέρδη έως 500.000 ευρώ

Print Friendly, PDF & Email

Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία της τον Φεβρουάριο του 2015, η «Εφτάτυχη Γάτα» του ΣΚΡΑΤΣ ανεβαίνει…κατηγορία προσφέροντας πλέον κέρδη μέχρι 500.000 ευρώ. Το αγαπημένο παιχνίδι των παικτών ΣΚΡΑΤΣ σε όλη την Ελλάδα κυκλοφόρησε πριν δύο εβδομάδες σε μια ανανεωμένη έκδοση, αξίας πέντε ευρώ, που προσφέρει 16 ευκαιρίες για κέρδη έναντι επτά που προσφέρει η υπάρχουσα έκδοση των δύο ευρώ.

Μάλιστα, με βάση τις κατανομές κερδών των παιχνιδιών ΣΚΡΑΤΣ, που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα scratch.gr, η νέα «Εφτάτυχη Γάτα» προσφέρει την υψηλότερη πιθανότητα για το μεγάλο έπαθλο των 500.000 ευρώ από όλα τα παιχνίδια της κατηγορίας του.

 Πώς παίζεται

«Σκρατσάροντας» τα νέα δελτία οι παίκτες κυνηγούν τον τυχερό αριθμό «7», μία γάτα, μια πατούσα γάτας ή τη λέξη «ουρά». Συγκεκριμένα, ο αριθμός «7» χαρίζει το αντίστοιχο ποσό σε οποιαδήποτε σειρά, η γάτα το διπλασιάζει, ενώ η λέξη «ουρά» χαρίζει και τα 15 ποσά στο δελτίο.

Η νέα έκδοση της «Εφτάτυχης Γάτας» προσφέρει, επίσης, τη δυνατότητα για κέρδη BONUS ύψους 50 ευρώ. Aρκεί κάποιος να βρει την τυχερή πατούσα στην αντίστοιχη περιοχή του δελτίου.

Ο παίκτης μπορεί να κερδίσει μέχρι και 16 φορές στο ίδιο λαχείο, καθώς τα κέρδη λειτουργούν αθροιστικά.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή