Η ΚΕΔ καρατόμησε Γιανναδάκη και Παπαδάκη μετά τις καταγγελίες Τζώρτζογλου

Print Friendly, PDF & Email

Σύμφωνα με πληροφορίες, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ και του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή Βίτορ Περέιρα, λόγω της καταγγελίας του Νίκου Τζώρτζογλου, τέθηκαν εκτός πινάκων παρατηρητών ο Μανώλης Γιανναδάκης από αυτόν της Superleague και ο Μανώλης Παπαδάκης από αυτόν της Football League. Ο πρώτος είναι πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Λασιθίου και ο δεύτερος μέλος της.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, προχώρησε σε καταγγελίες που αφορούν τον αρχιδιαιτητή της ΕΠΣ Λασιθίου Μανόλη Γιανναδάκη.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Τζώρτζογλου ανέφερε ότι ο διαιτητής της ΕΠΣ Ηρακλείου Ρωμανός Κυριακίδης πήρε παράτυπα μεταγραφή στην ΕΠΣ Λασιθίου δίχως καμία ενημέρωση και συναίνεση από πλευράς ΕΠΣ Ηρακλείου και όχι μόνο αυτό αλλά προτάθηκε να συμμετάσχει στα σεμινάρια της ΚΕΔ ως υποψήφιος διαιτητής Γ’ Εθνικής.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ φέρεται να πήρε θέση μετά τις καταγγελίες του κ. Τζώρτζογλου και αφού εξέτασε όλα τα δεδομένα, αποφάσισε την καρατόμηση από τους πίνακες διαιτητών των Γιανναδάκη-Παπαδάκη.

Εξάλλου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ΕΠΣ Ηρακλείου και ο Νίκος Τζώρτζογλου δεν σταματούν εδώ, αφού ήδη έχουν ενημερώσει τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ ετοιμάζουν επιστολή σε όλους τους εγχώριους αλλά και διεθνείς φορείς της διαιτησίας και του ποδοσφαίρου, ενώ θα ζητήσουν ακρόαση από τους ξένους επιτετραμμένους της FIFA και της UEFA κ. Φούσεκ και κ. Χούμπελ.

Πηγή: neakriti.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή