Η μαρτυρία του αντιπροέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου για τη συνάντηση Αυγενάκη-Σαββίδη

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή το θόρυβο που προκλήθηκε από το βίντεο της συνάντησης του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, αλλά και το δημοσίευμα της εφημερίδας “Documento”, η οποία έκανε λόγο για “συνάντηση φιάσκο” ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Γιώργος Κουτεντάκης, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας μας έστειλε φωτογραφίες και την παρακάτω επιστολή την οποία δημοσιεύουμε:

“Αν διάβαζα Documento και πίστευα τον Βαξεβάνη, σίγουρα θα παρέμενε στη κυβέρνηση, ακόμα ως σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως τα πράγματα άλλαξαν. Ο κόσμος κατάλαβε και η δημοσιογραφία τύπου Βαξεβάνη κατέρρευσε. Ήμουν εκεί στη πρώτη, ανεπίσημη, συνάντηση γνωριμίας του Υφυπουργού Αθλητισμού και του Προέδρου του ΠΑΟΚ, ήμουν δίπλα, παρακολούθησα τα γεγονότα στη Θεσσαλονίκη. Όλα όσα περιγράφει ο Βαξεβανης είναι ένα ψέμα. Ένα ψέμα το οποίο προσπαθεί με κόπο να χτίσει ο αυτός και η παρέα του.

Και όλα κατέρρευσαν μέσα σε λίγα λεπτά, όταν η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ παρουσίασε τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν. Δηλαδή μια συνάντηση γνωριμίας, όπως ήδη είχε ανακοινωθεί επισήμως, εξελίχθηκε σε ουσιαστική συζήτηση μεταξύ των δύο αντρών, διάρκειας πάνω από μιάμιση ώρα. Μια συζήτηση που έγινε δημόσια στο LOBBY του ξενοδοχείου και που βεβαιως, δικαίως, και οι δυο δεν ήθελαν να βρίσκονται οι κάμερες από κοντά,. Διότι, όταν θέλεις να χτίσεις μια επαφή, όταν θέλεις να δημιουργήσεις στέρεες βάσεις συνεργασίας, δεν χρειάζεσαι κάμερες συνεχώς γύρω σου, χρειάζεσαι καλή διάθεση και ειλικρινή διάλογο. Και αυτό έγινε και χαίρομαι που την ίδια στιγμή και ο ίδιος ο Υφυπουργός με ανακοίνωση του διέψευσε όλα αυτά που με πάθος προωθούσε το Documento και μια σειρά ελάχιστοι εναπομείναντες Συριζαίοι.

Ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου και αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, ζώντας από κοντά την αγωνία όλων των παραγόντων του ποδοσφαίρου, ερασιτεχνικού και επαγγελματικού, έχω να πω ότι είναι η πρώτη που φορά που γίνεται μια τόσο σοβαρή, τόσο δυναμική, προσπάθεια αντιμετώπισης της βίας. Με αποφασιστικότητα και κυρίως με πολιτική βούληση. Τέτοιου είδους κοντυλοφόροι δεν θα σταθούν εμπόδιο. Είμαι βέβαιος και απ όσα μπορώ να ξέρω από τη μικρή μου εμπειρία είναι βέβαιο ότι και κανένας εκ των σοβαρών ποδοσφαιρικών παραγόντων δεν θα αδιαφορήσει .Είμαστε εδώ να επικροτήσουμε το σωστό, να στηρίξουμε το δίκαιο και να καυτηριάσουμε το ψέμα.

Δεν τρώμε κουτόχορτο κύριε Βαξεβάνη.

Πρέπει να βρίσκεσαι σε μεγάλη απόγνωση για να τα κανεις όλα αυτά…

Οι φωτογραφίες είναι από το Makedonia Palace κατά την συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ.Λευτέρη Αυγενάκη με τον κ. Ιβάν Σαββίδη και η φωτογραφία που είναι μαζί ο Υφυπουργός με τον κ. Σαββίδη είναι μετά το τέλος της μεταξύ τους συνάντησης”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή