Η ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Σύνδεσμο Πρακτόρων Θεσσαλονίκης για το PAOK TV

Print Friendly, PDF & Email

Σε συμφωνία επήλθε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Σύνδεσμο Πρακτόρων Θεσσαλονίκης για το PAOK TV. Οπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ η τηλεοπτική πλατφόρμα της ομάδας θα μπει σε όλα τα καταστήματα ΟΠΑΠ του Νομού, εφόσον βέβαια οι πράκτορες επιθυμούν να επωφεληθούν της ειδικής προσφοράς.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Σύνδεσμο Πρακτόρων Θεσσαλονίκης και πλέον το PAOK TV μπαίνει σε όλα τα καταστήματα ΟΠΑΠ της χώρας.

Οι ιδιοκτήτες των πρακτορείων ΟΠΑΠ μπορούν να επωφεληθούν της ειδικής προσφοράς και να αποκτήσουν την ετήσια συνδρομή του PAOK TV για μία και μόνο συσκευή σε προνομιακή τιμή.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν είναι η εξής:

1) Επικοινωνούν με το 2310954099 ή το [email protected]
2) Πραγματοποιούν την πληρωμή μέσω μεταφοράς σε τραπεζικό λογαριασμό.
3) Στένουν τα στοιχεία σας μέσω email με την επωνυμία του μαγαζιού, την πόλη και την διεύθυνση που βρίσκεται ώστε να μπείτε στη λίστα των Hotspots, στην οποία θα δημιουργηθεί ειδικό κομμάτι για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ.
4) Το τεχνικό τμήμα του PAOK TV ξεκλειδώνει τον λογαριασμό και όλα είναι έτοιμα!

Διευκρινίσεις

Σε περίπτωση που κάποιος πράκτορας θέλει να μεταδίδει τον αγώνα σε περισσότερες από μία συσκευές θα πρέπει να αγοράσει το κανονικό επαγγελματικό πακέτο, χωρίς την έκπτωση.

Όσα πρακτορεία έχουν ήδη αγοράσει την επαγγελματική συνδρομή και επιθυμούν να επωφεληθούν της προσφοράς, μπορούν να επικοινωνήσουν με το 2310954099 ή το [email protected] για να γίνει η μετατροπή του πακέτου τους.

Όποια πρακτορεία έχουν αγοράσει την απλή συνδρομή θα πρέπει να επικοινωνήσουν κι αυτοί με το call center του PAOK TV για να γίνει αλλαγή του πακέτου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι κατά τη διάρκεια των αγώνων και οι παραβάτες θα αντιμετωπίζουν νομικές κυρώσεις”.