”Η συνέχιση του πρωταθλήματος δεν εξασφαλίζει καλύτερες προϋποθέσεις για την επόμενη μέρα”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Θόδωρος Καρυπίδης με προσωπική δήλωση μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης της Super League1 στάθηκε στις οικονομικές συνέπειες που θα προκαλέσει η κρίση του κορωνοϊού αλλά και στην ανάγκη λήψης αποφάσεων με ρεαλισμό.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Η πανδημία του κορωνοϊού πλήττει παγκοσμίως το ποδόσφαιρο με τις συνέπειες να είναι οδυνηρές. Είναι ήδη ορατές ακόμη και στα πιο προηγμένα πρωταθλήματα, στα πιο μεγάλα κλαμπ της πλανήτη.

Θεωρώ, δε, ότι οι συνέπειες δεν έχουν φανερωθεί ακόμη στην πραγματική τους διάσταση. Θα τις δούμε μπροστά μας το επόμενο διάστημα και δεν θα είναι ευχάριστες. Χρειάζεται επανεκτίμηση των καταστάσεων και γρήγορη προσαρμογή στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την βιωσιμότητα της επόμενης μέρας.

Όλοι θα χρειαστεί να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Και τα σωματεία και οι ποδοσφαιριστές και όλοι όσοι εμπλέκονται με άμεσο ή έμμεσο τρόπο.

Με τις υπάρχουσες συνθήκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και με τις προοπτικές που διαγράφονται, η συνέχισή του δεν εξασφαλίζει καλύτερες προϋποθέσεις για την επόμενη μέρα. Πρέπει όλοι να επιδείξουμε γρήγορα αντανακλαστικά και να αποφασίσουμε με ρεαλισμό.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή