Αρχική Super League 2 Αφαίρεση τριών βαθμών και κατάπτωση εγγυητικής για την Κασσιόπη

Αφαίρεση τριών βαθμών και κατάπτωση εγγυητικής για την Κασσιόπη

Η Football League με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως σύμφωνα με την απόφαση του Διαιτητικού Ποδοσφαίρου αφαίρεσε τρεις βαθμούς από την Κασσιόπη καθώς παρήλθαν τρεις ημέρες από την εξόφληση του ποδοσφαιριστή Βλάντιμιρ Ντιμιτρόφσκι. Πλέον οι Φαίακες έχουν προθεσμία ως τις 19 Απριλίου προκειμένου να εξοφλήσουν τον Σκοπιανό για να μην παγιωθεί η αφαίρεση στη βαθμολογική τους συγκομιδή.

Αναλυτικά:
«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ.: 55/4-4-2019 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ Α.Ο ΚΑΣΣΙΟΠΗ και στη FOOTBALL LEAGUE –και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών ( 3 ) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή DIMITROVSKI VLADIMIR- της αφαιρούνται τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο. (άρθρο 24 παρ. 4), αν η ΠΑΕ Α.Ο ΚΑΣΣΙΟΠΗ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 οι εν λόγω βαθμοί θα της επιστραφούν, με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE»

Στο μεταξύ, κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης (11/4) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκανε δεκτό το αίτημα του ΕΑΚ Κέρκυρας για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Κασσιόπη. Σημειώνεται πως το Εθνική Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας είναι το γήπεδο που χρησιμοποιεί ως έδρα η Κασσιόπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αίτηση του ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ.
ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ».

Exit mobile version