«Θέτουμε προ των ευθυνών τους ισχυρούς οικονομικά φίλους του ΠΑΟ»

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση, με την οποία καλεί τους επιφανείς Παναθηναϊκούς επιχειρηματίες να βοηθήσουν την ΠΑΕ, εξέδωσε η Θύρα 13, τονίζοντας ότι όλοι είναι υπόλογοι στη συνείδηση των φιλάθλων για την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΘΥΡΑ 13 καλεί όλους τους επιφανείς Παναθηναϊκούς, επιχειρηματίες και μη, να κατανοήσουν τις δύσκολες οικονομικά καταστάσεις που βιώνει η ποδοσφαιρική ομάδα και να συνδράμουν ώστε να σωθεί η φετινή χρόνια. Θέτουμε προ των ευθυνών τους ισχυρούς οικονομικά φίλους του Παναθηναϊκού και αυτούς που είχαν παλαιότερη εμπλοκή στα διοικητικά του συλλόγου και όσους δεν είχαν ποτέ καμία ανάμειξη και τους τονίζουμε πως είναι όλοι τους υπόλογοι στη συνείδηση των φιλάθλων μας, όσο η ΠΑΕ ασφυκτιά από την οικονομική δυσπραγία.

Υπενθυμίζουμε, επίσης, στους απλούς φιλάθλους πως συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας στην τιμή των 100€ (όπου όλα τα λεφτά πηγαίνουν στα ταμεία της ομάδας) και καλούμε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών και στο επερχόμενο ντερμπι με την ΑΕΚ και στα παιχνίδια που έπονται, ώστε να νιώσει το αγωνιστικό τμήμα την αγάπη και την στήριξη μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here