Θεοδωρίδης: “Ο χειρότερος διαιτητής ο Σκουλάς, έχω κάνει μηνύσεις σε όλη την ΕΠΟ”

Print Friendly, PDF & Email

Νέο ξέσπασμα από τον επίτιμο πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη για τη διαιτησία, την ΕΠΟ και την ΚΕΔ μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, όπου οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-0.

Μεταξύ άλλων ο Σάββας Θεοδωρίδης είπε:
«Ο Ολυμπιακός έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και κέρδισε τον διαιτητή. Τον Ατρόμητο τον είχε ήδη κερδίσει. Ο πιο δύσκολος αντίπαλος του αγώνα ήταν ο διαιτητής. Δεν έχω ξαναδεί χειρότερο διαιτητή. Μάλλον για την κάρτα στον Παπαδόπουλο, επειδή είναι αρχηγός, θα μπερδεύτηκε και θα νόμιζε ότι θα φάει δύο αγωνιστικές και δεν θα παίξει με τον ΠΑΟΚ. Όλα ήταν εσκεμμένα, κατακρεούργησε τον Ολυμπιακό, ενώ απάνω ξέρουν και δίνουν πέναλτι ανύπαρκτα. Εμάς μας άφησε 25 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά η ομάδα πέταγε.

Οι κύριοι της ΕΠΟ να ντρέπονται. Αυτόν τον Πορτογάλο της ΚΕΔ πρέπει να τον διώξετε. Απευθύνομαι σε εσάς κ. Αυγενάκη μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια. Διώξτε τον Περέιρα αύριο, διώξτε την ΕΠΟ αύριο. Είχα τάξει σε Κοντονή και Βασιλειάδη άμα μπείτε ξανά στη βουλή ελάτε εμένα να με γυρίσετε ανάποδα. Ο κόσμος τους μηδένισε, χαθήκανε. Επειδή είστε τίμιος κ. Υπουργέ πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.

Κοιτάξτε ποιοι έχουν διαβρώσει την κατάσταση. Τερματοφύλακες στα πρώτα δέκα λεπτά τρώνε τρία γκολ απ’ όπου να’ ναι. Εχουν γίνει όργια με τη συγκεκριμένη ομάδα. Εχω κάνει μήνυση σε όλη την ΕΠΟ. Ας δούνε στο λεξικό του Μπαμπινιώτη τι σημαίνει επίτιμος πρόεδρος.

Εστειλαν την κλήση τη δική μου στον Ολυμπιακό. Ακούστε μυαλά, αντί να κοιτάξουν να φτιάξουν το ποδόσφαιρο κοιτάζουν να τα μπερδέψουν. Ο,τι θέλω θα κάνω, δεν θα πειράξει κανείς τον Ολυμπιακό. Θα βρω τις λύσεις με μηνύσεις και στα δικαστήρια».

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις σε βίντεο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή