Καθηγήτρια παραιτήθηκε αφού έκανε σεξ με τουλάχιστον πέντε σπουδαστές

Print Friendly, PDF & Email

Ερευνα σε βάρος της Φιόνα Βιότι, μιας 30χρονης καθηγήτριας Ιστορίας που εργαζόταν σε ένα από τα καλύτερα κολέγια της Νότιας Αφρικής ξεκίνησαν οι αρχές της χώρας.

Η 30χρονη παντρεμένη καθηγήτρια φέρεται να έκανε σεξ με τουλάχιστον πέντε σπουδαστές του κολεγίου. Σημειώνεται ότι η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία 18χρονου που είχε έρθει σε επαφή με την Φιόνα Βιότι, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο εξοργίστηκε όταν της είπε ότι η σχέση τους πρέπει να τελειώσει.

Παραιτήθηκε λίγο πριν τις καταγγελίες

Η 30χρονη καθηγήτρια υπέβαλε την παραίτησή της στον περασμένο Οκτώβριο και μάλιστα λίγες ημέρες πριν δημοσιοποιηθούν οι καταγγελίες του 18χρονου. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η 30χρονη που προπονούσε και την ομάδα πόλο του κολεγίου, κοιμόταν για τουλάχιστον έξι χρόνια με σπουδαστές βάζοντας στο στόχαστρο κυρίως αγόρια που ήταν ενήλικα.

Ιδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Βιότι διατηρούσε σχέση με σπουδαστές τόσο πριν, όσο και μετά τον γάμο της με έναν 32χρονο, το 2018. Την ίδια ώρα, φήμες κάνουν λόγο ότι βίντεο που δείχνει την ίδια σε προσωπικές της στιγμές να έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Αποτέλεσμα εικόνας για fiona viotti

Αποτέλεσμα εικόνας για fiona viotti

Αποτέλεσμα εικόνας για fiona viotti

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή