«Και εγώ διαβάζω ότι έρχεστε για παγωτό στην Ελλάδα αλλά δεν το υποστηρίζω»

Print Friendly, PDF & Email

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης, ήρθε σε μεγάλη αντιπαράθεση με τον Χέρμπερτ Χούμπελ. Αφορμή για την οξεία αντιπαράθεση στάθηκε τα όσα είχε πει για εξαρτημένους συμβούλους ο Χούμπελ, με τον Βακάλη να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να κάνει μήνυση!

Η έντονη κόντρα μεταξύ συμβούλων της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και των ξένων τοποτηρητών της FIFA στη χώρα μας, που ξεκίνησε στην προηγούμενη συνεδρίαση και είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση των ”7” συμβούλων, συνεχίστηκε και σε αυτή της Πέμπτης (27/6).
Ο Χούμπελ κατά την σημερινή συνεδρίαση αναφέρθηκε εκ νέου σε «εξαρτημένους συμβούλους» με τον Νίκο Βακάλη να του απαντάει με έντονο ύφος «να ανακαλέσετε τα όσα είπατε για τους συμβούλους, Είναι σοβαρές κατηγορίες. Μπορεί στην Αυστρία να μην θεωρούνται σοβαρά, εδώ όμως είναι»!
Σε εκείνο το σημείο ο Χούμπελ θέλοντας να ρίξει τους τόνους είπε απευθυνόμενος στον Νίκο Βακάλη «Δεν είχα πρόθεση να ειρωνευτώ ή να προσβάλλω κανέναν. Κάποιο σάιτ τα έγραψε. Είπα αυτά που διάβαζα στο ίντερνετ».
Με τον Βακάλη να συνεχίζει «Και εγώ διαβάζω ότι έρχεστε για παγωτό στην Ελλάδα αλλά δεν το υποστηρίζω»!
 Ο Βακάλης μάλιστα άφησε ανοιχτό το να κάνει ακόμα και μήνυση στον Αυστριακό αξιωματούχο, λέγοντας πως «δεν θα έπρεπε να έχουν ειπωθεί αυτά τα πράγματα και επιφυλλάσομαι για το πως θα κινηθώ για το συγκεκριμένο θέμα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή