«Καλούμε τους υπεύθυνους διαιτησίας να σεβαστούν την ιστορία της Προοδευτικής»

Print Friendly, PDF & Email

Νέα ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία εξέδωσε η Προοδευτική μετά το νικηφόρο ματς με τον Ατρόμητο Πειραιά, ζητώντας από την ΚΕΔ να λάβει τα μέτρα της.

Αναλυτικά
«Απαράδεκτη η διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά παρότι η προοδευτική κέρδισε. Το κακό έχει παραγίνει με τις τελευταίες τρεις διαιτησίες ξεκινώντας από το παιχνίδι με τη Παλαιόχωρα εντός έδρας που ηττηθήκαμε μετά από ακύρωση κανονικού γκολ, δεν υπέδειξε πέναλτι υπέρ μας και στο γκολ της Παλαιοχώρας που προήλθε από κόρνερ που δεν υπήρξε ποτέ. Ήταν χέρι φάουλ του επιτιθέμενου και άουτ που υπέδειξε ο επόπτης και ο διαιτητής το πήρε πάνω του και υπέδειξε κόρνερ.
Πολλά παράπονα έκαναν οι ποδοσφαιριστές μας ότι ο διαιτητής ήταν αθυρόστομος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα στη Κρήτη , ο διαιτητής υπέδειξε πολλά ανάποδα φάουλ και μια κόκκινη κάρτα σε παίκτη μας , άδικα!
Σε ερώτηση που είδε τη κόκκινη κάρτα μας απάντησε πως την άκουσε… σήμερα ο διαιτητής με τα πολλά φάουλ οδηγούσε τον Ατρόμητο να εκτελεί στημένα και να μας βάζει στη περιοχή μας, μας έδειξε 10 κίτρινες σε ένα καθαρό παιχνίδι γενικά εκ των οποίων εξελίχθηκαν σε δυο αποβολές ποδοσφαιριστών μας , η μια ήταν αφού είχε λήξει το παιχνίδι! Καλούμε τους υπεύθυνους διαιτησίας να πάρουν μέτρα και να σεβαστούν την ιστορία της Προοδευτικής, σε κάθε περίπτωση και με κάθε τρόπο αυτό πρέπει να σταματήσει…Με την ευκαιρία ευχαριστούμε τη διοίκηση του Ατρόμητου Πειραιά για την άψογη φιλοξενία της!
Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την υποστήριξη τους και τη νίκη την αφιερώνουμε στον Σταύρο Κίτο ποδοσφαιριστή μας που θα κάνει εγχείρηση χιαστού, στον Ιωάννη Κοκοβίνο που ευχόμαστε περαστικά στο προσωπικό του οικογενειακό πρόβλημα και στους οπαδούς μας, προχωράμε για την ενίσχυση της ομάδας μας !

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή