''Καμία δυνατότητα να ανακαλέσει τους δανεισμούς των Ουάρντα - Κάτσε ο ΠΑΟΚ''

Print Friendly, PDF & Email

Μετά την πρόσθετη παρέμβαση του Αλέξη Κούγια στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την υπόθεση Ξάνθης-ΠΑΟΚ, δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστεψαν πως ο «δικέφαλος του βορρά» θα ανακαλέσει τον δανεισμό των Αμρ Ουάρντα και Έργκους Κάτσε στους «βυσσινί». Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με δήλωσή του σε ιστοσελίδα διέψευσε τις φήμες αυτές τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν το δικαίωμα να ανακαλέσουν τον δανεισμό των παικτών αυτών.

Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε τα εξής:

«Έχω βαρεθεί να διαβάζω ανοησίες από διάφορους περίεργους που έχουν site περί του ότι δήθεν ο ΠΑΟΚ επειδή έκανε την πρόσθετη παρέμβαση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, θα διακόψει τον δανεισμό των Ουάρντα και Κάτσε σε εμάς.

Το πρώτο που έχω να πω είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία δυνατότητα να ανακαλέσει τον δανεισμό γιατί στην γραπτή συμφωνία στην οποία υπάρχει αναφέρεται ρητώς πως αυτός λήγει στις 30/6/2020, χωρίς ο ΠΑΟΚ να έχει κανένα δικαίωμα να τον διακόψει.

Ανεξάρτητα από αυτό, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ και ειδικά ο Ιβάν Σαββίδης, λειτουργούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τέτοιο τρόπο, ακόμα και αν είχαν δικαίωμα να διακόψουν τον δανεισμό. Δηλαδή αν κάποιος όποιος εγώ, ασκεί το νόμιμο δικαίωμά του εις βάρος της Ξάνθης με την οποία ανταγωνιζόμαστε ποια ομάδα θα βγει στην Ευρώπη θα πρέπει να τον εκδικούμαστε.

Γνωρίζω τον Ιβάν Σαββίδη και είμαι βέβαιος ότι ακόμα και αν έχει στεναχωρηθεί από την πρόσθετη παρέμβαση που έχω κάνει για λογαριασμό της ομάδας μου, γνωρίζει πως έχω δίκιο. Ειδικά μετά τα όσα τραβήξαμε πέρσι από τον Λάμπρου και τον Απτόσογλου στο παιχνίδι Ξάνθη-ΑΕΛ».

Πηγή: gazzetta