Κανονικά η σέντρα του πρωταθλήματος- Ποιά κανάλια θα μεταδίδουν τους αγώνες

Print Friendly, PDF & Email

Παρά την σχετική φημολογία που αναπτύχθηκε και τη ρευστότητα που υπήρχε, το πρωτάθλημα της Super League 1 θα αρχίσει κανονικά ( δέιτε εδώ το πρόγραμμα ) το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Όσον αφορά το θέμα των τηλεοπτικών συμβολαίων οι 5 ομάδες που είναι στην ΕΡΤ αποφάσισαν πως δεν θα αντιδράσουν στην μείωση που θα προτείνει η δημόσια τηλεόραση και θα προσπαθήσουν είτε με διαπραγματεύσεις είτε ακολουθώντας άλλους δρόμους να υπερασπιστούν όσα αναφέρονται στην ισχύουσα σύμβαση.

Ποιά κανάλια θα μεταδίδουν τους αγώνες

Με βάση τα όσα έγιναν το καλοκαίρι η κατανομή των ομάδων στα κανάλια έχει ως εξής:

  • η NOVA απέκτησε τα τηλεοπτικά διακαιώματα του Παναθηναϊκού και του Βόλου, έχασε τον ΠΑΟΚ και κράτησε τους Ολυμπιακό ΑΕΚ Πανιώνιο Λάρισα Αστέρα Τρίπολης . Σύνολο 7 ομαδες.
  • Η ΕΡΤ έχασε τον Παναθηναϊκό που πήγε στην ΝΟΒΑ και διατηρεί τους Άρη Ξάνθη Ατρόμητο Παναιτωλικό και Λαμία. Συνολο 5 ομάδες.
  • Ο ΠΑΟΚ γίνεται η πρώτη ομάδα στην ιστορία που oι εντός έδρας αγώνες του, θα μεταδίδονται από το διαδίκτυο.
  • Ενώ ο ΟΦΗ γίνεται επίσης η μοναδική ομάδα που παραμένει χωρίς συμβόλαιο αφού η διοίκησή του απέρριψε την πρόταση της NOVA και δεν βρήκε άλλη προσφορά που να την ικανοποιεί. Αν δεν βρει κάποια τηλεοπτική στέγη θα πουλήσει μεμονωμένα τους πιο εμπορικούς αγώνες του.

Διαβάστε  το χρονικό της κρίσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ΠΑΕ της Super League1.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή