Κατάπτωση της εγγυητικής της ΑΕΛ για εκκρεμότητες στο Αλκαζάρ

Print Friendly, PDF & Email

Την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού καθώς υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν στην αποκατάσταση των ζημιών στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Από εκεί και πέρα η ΕΕΑ έκρινε πως στο παιχνίδι Χανιά – Ολυμπιακός για το κύπελλο δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να κριθεί χειραγωγημένο.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Αίτηση των αθλητών Ευάγγελου Κουκουράβα και Αλέξανδρου Παναγιωτόπουλου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ. (εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 8-6-17

2.Αίτηση του τρίτου Ελευθέριου Σιδηρόπουλου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. (εξ αναβολής)
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

3. Αίτηση του αθλητή Θεόδωρου Βαρδιάνου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 8-6-17

4. Αίτηση του αθλητή Emmanuel Olisadebe (Εμμάνουελ Ολισαντέμπε) περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 8-6-17

5. ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (εξ αναβολής)
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

6. ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΕ Α.Ε.Λ. σχετικά με οικονομική εκκρεμότητα της ΠΑΕ που αφορά στην αποκατάσταση ζημιών στο Στάδιο Αλκαζάρ.
ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ εγγυητικής της ΠΑΕ Α.Ε.Λ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή