Καταγγελία για είσοδο του Καρυπίδη στα αποδυτήρια του διαιτητή στο ημίχρονο με τον ΟΦΗ

Print Friendly, PDF & Email

Σύμφωνα με όσα καταγγέλει το gentikoule.gr, ο Θόδωρος Καρυπίδης, στο ημίχρονο του αγώνα του ΟΦΗ με τον Αρη επιχείρησε να εισβάλει στα αποδυτήρια του διαιτητή, έχοντας ως συνοδεία μαζί του τρεις «φουσκωτούς», με αποτέλεσμα να προκληθεί επεισόδιο, με ανθρώπους των γηπεδούχων.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα: 

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule, στο ημίχρονο του αγώνα απειλήθηκε σοβαρό επεισόδιο μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου καθώς ο μεγαλομέτοχος του Άρη Θόδωρος Καρυπίδης εισέβαλε στα αποδυτήρια των διαιτητών έχοντας μαζί του τρεις “φουσκωτούς” που ήταν συνοδεία του καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίας του στο γήπεδο.

Μάλιστα, οι τρεις συνοδοί του Καρυπίδη είχαν δηλωθεί στο φύλλο αγώνα, οι δύο ως φυσικοθεραπευτές και ο ένας ως διερμηνέας και επιχείρησαν να μπουν στα αποδυτήρια που βρίσκονταν ο Κομίνης προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.

Μάλιστα έγινε και φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε έναν από τους συνοδούς του Καρυπίδη που έβρισε χυδαία τον Γιώργο Σαμαρά ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων δεν δόθηκε συνέχεια.

Αναμφίβολα όμως πρόκειται για μια χυδαία συμπεριφορά ενός ανθρώπου που εκπροσωπεί έναν ιστορικό σύλλογο και τον οποίο μικραίνει με τα καμώματα του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Καρυπίδης είχε μια ιδιαίτερα προκλητική συμπεριφορά από την ώρα που πάτησε στο γήπεδο του ΟΦΗ καθώς παρά τις εκκλήσεις της Αστυνομίας επέμενε να παρακολουθεί το ζέσταμα των παικτών του Άρη ακριβώς κάτω από τις θύρες 4,5 παρουσία τριών “φουσκωτών”.