Καταγγελία των οπαδών της Νίκης Βόλου κατά της Αστυνομίας για ωμή βία σε γυναικόπαιδα

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή την αποτυχία της Νίκης Βόλου να προβιβαστεί στη Football League γνωρίζοντας δύο ήττες από τον Θεσπρωτό στα μπαράζ, οι οργανωμένοι οπαδοί «Blue Angels» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ζητούν εξηγήσεις για την κατάσταση στην ομάδα και καταγγέλλουν «την αστυνομική διεύθυνση της Ηγουμενίτσας για απρόκλητη και ωμή βία άνευ λόγου και αιτίας σε βάρος γυναικών και μικρών παιδιών»

Η ανακοίνωση:

“Σαν οργανωμένοι οπαδοί περιμέναμε έστω ένας άνθρωπος της διοίκησης να βγει δημόσια και να μας εξηγήσει σε τι οφείλεται η φετινή κατάντια της ομάδας μας.
1) προβλήματα στα αποδυτήρια.
2) παίχτες που όπως αποδείχτηκε δεν άντεξαν το ειδικό βάρος της φανέλας της ομάδας μας.
3) αποδυνάμωση του ρόστερ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με ανύπαρκτες μεταγραφές.
4) αλλαγές προπονητών που δεν μπόρεσαν να βάλουν μια τάξη στα αποδυτήρια της ομάδας.
5) παρατρεχάμενοι που έχουμε σιχαθεί τόσα χρόνια να περιτριγυρίζουν την ομάδα μας και να είναι το μικρόβιο της σημερινής κατάντιας.
6) διακρίσεις των διοικητικών σε συγκεκριμένους παίχτες.
7) απροστάτευτη ομάδα σε σημαντικά παιχνίδια.
8) διοίκηση χωρισμένη σε στρατόπεδα κοιτώντας η μία πλευρά να εξοντώσει την άλλη προς συμφέρον της.
9) κατευθυνόμενοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί με σκοπό να κρύψουν την αλήθεια και να παραμυθιάζουν τον κόσμο ότι όλα είναι ρόδινα στην ομάδα μας.
10) τι γίνετε με το θέμα του “Παντελής Μαγουλάς” και το θέμα της εκκαθάρισης;

Όσο για τα γεγονότα της Κυριακής καταγγέλλουμε την αστυνομική διεύθυνση της Ηγουμενίτσας για απρόκλητη και ωμή βία άνευ λόγου και αιτίας σε βάρος γυναικών και μικρών παιδιών. Κάκιστη μεταχείριση των οπαδών μας χωρίς να τους αφεθεί να έχουν στην κατοχή τους νερό την στιγμή που το υπόλοιπο γήπεδο περνούσε μέσα αβέρτα ότι ήθελε.

Τώρα για όσους ονειρεύονται ότι ξενερώσαμε και ότι θα τα παρατήσουμε αλλάξτε πλευρό γιατί είμαστε πιο ενωμένοι και δυνατοί από ποτέ και θα συνεχίσουμε να είμαστε ο εφιάλτης σας σε όποια κατηγορία και να αγωνίζεται η ομάδα μας.
Κύριοι (διοίκηση, παίχτες) αποτύχατε γράφοντας μια από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας της ομάδας μας και ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας

υ.γ. Σουλιώτη με σένα κάπου θα ξαναβρεθούμε…

BLUE ANGELS 1994
NEVER GIVE UP”.