Κατσαμπής: “Σπίλωσαν το όνομά μου, έχασα την ψυχική μου ηρεμία – Εις το επανιδείν”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Τάσος Κατσαμπής, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα κοινά του Ηρακλή, αφήνοντας αιχμές για πρόσωπα και καταστάσεις.

Η τοποθέτησή του:

“Ξεκινώντας την περσινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής βάλαμε όλοι μαζί τα στήθη μας μπροστά προκειμένου να πετύχουμε ένα στόχο που αρχικά έδειχνε ακατόρθωτος. Αγωνίστηκαν παιδιά που αγαπούσαν τη φανέλα που φορούσαν και έδιναν τα πάντα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους γι’ αυτή.

Μέσα από ένα οικογενειακό κλίμα εντός και εκτός αποδυτηρίων ο ΗΡΑΚΛΗΣ έδειχνε έτοιμος και ικανός να μπει και πάλι σε τροχιά υγείας και ανοδικής προσπάθειας.

Ο φετινός σχεδιασμός όμως για τη συμμετοχή του ΗΡΑΚΛΗ στο πρωτάθλημα της Football League ξεκίνησε με πάρα πολλά προβλήματα. Η θέση και ο ρόλος που μου ανατέθηκε από τη διοίκηση ήταν η αποκλειστική ενασχόλησή μου με τα θέματα του αγωνιστικού τμήματος.

Δεν με ενδιέφεραν πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτό έχω μάθει να κάνω και να υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά δυστυχώς από τη μεγάλη αγάπη γι’ αυτό το σωματείο αναλάμβανα κι άλλες αρμοδιότητες οι οποίες δυστυχώς κάποιοι τις παρεξήγησαν.

Με όλη αυτή την κατάσταση να χτυπάει πάνω στο πρόσωπό μου έχασα την προσωπικότητα και την ψυχική μου ηρεμία. Με συνδύασαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα με αρκετά πρόσωπα και τις φιλίες που μπορεί να έχω μαζί τους, τους εκτιμώ αλλά εγώ όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει να δουλεύω μόνος μου και να αφοσιώνομαι στις αρμοδιότητες και στους ρόλους που μου αναθέτουν.

Ότι κι αν μεταφέρθηκε στη διοίκηση για το πρόσωπό μου, έγινε σίγουρα εκ του πονηρού αγγίζοντας τα όρια της επιστημονικής φαντασίας σπιλώνοντας παράλληλα το όνομά μου.

Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι αξιοπρεπής αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που μου αναλογούν. Η αγάπη του κόσμου και η συμπαράσταση της μεγαλύτερης μερίδας του είναι συγκινητική κι αυτή είναι που με κρατάει όρθιο στις δύσκολες στιγμές. Είμαι όμως και άνθρωπος, μπορεί αυτή τη στιγμή να θέλω το χρόνο μου για να ηρεμήσω.

Από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας είχα ενημερώσει τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο ότι δεν θα βρίσκομαι στον αγώνα της Κυριακής. Παρ’ όλα αυτά τακτοποίησα όλες τις εκκρεμότητες που υπήρχαν για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην ομάδα.

Η απόφαση μου αυτή τη στιγμή είναι να ακολουθήσω το δρόμο της αποχής από αυτό που έμαθα να κάνω κι αυτό που αγαπάω πάρα πολύ. Το ποδόσφαιρο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου αλλά περισσότερο τους εχθρούς μου…

Εις το επανιδείν”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή