Κατσιγιάννης: “Υπάρχουν ομάδες με διψήφιο αριθμό χειραγωγημένων αγώνων”

Print Friendly, PDF & Email

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Αήττητου Σπάτων, Νίκος Κατσιγιάννης. Αναφέρθηκε στον κίνδυνο αποβολής του Αήττητου Σπάτων λόγω της καθυστέρησης της κατάθεσης των χρημάτων για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ όπως τόνισε χαρακτηριστικά:

“Υπάρχουν ομάδες με διψήφιο αριθμό χειραγωγημένων αγώνων, προσφυγές, χρέη προς το Δημόσιο, ομάδες με μπροστινούς Έλληνες προέδρους και από πίσω Αλβανούς, Τούρκους και Βούλγαρους”.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για τον κίνδυνο της αποβολής της ομάδας του από τη Φούτμπολ Λιγκ: «Μιλάμε για το παράδοξο αυτής της χώρας, μιλάμε για μια υγιή ομάδα που δεν χρωστάει πουθενά γιατί καθυστέρησε για λίγο η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και για αυτό απειλείται να αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Υπάρχουν ομάδες με διψήφιο αριθμό χειραγωγημένων αγώνων, προσφυγές, χρέη προς το Δημόσιο, ομάδες με μπροστινούς Έλληνες προέδρους και από πίσω Αλβανούς, Τούρκους και Βούλγαρους, σε ένα πρωτάθλημα με μόνο 5 υγιείς ομάδες και είμαστε εμείς το μαύρο πρόβατο γιατί καθυστερήσαμε να βάλουμε 300.000 ευρώ, τα οποία τελικά καταβλήθηκαν, έχουν γίνει όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Το πρωτάθλημα είναι μια ζούγκλα, φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Εγώ βέβαια θα προβώ σε όλα τα ένδικα μέσα για να δικαιωθούμε, είναι η πρώτη φορά που το λέω αλλά θα απευθυνθώ στον οικονομικό εισαγγελέα και σε όλους τους εισαγγελείς για να δούμε από που μπαίνουν τα κεφάλαια.

Υπάρχουν ομάδες με ζημίες πάνω από 1 εκατ. Ευρώ, δεν έχει γίνει ποτέ αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, να μας αποδείξουν που βρίσκουν τα κεφάλαια, υπάρχουν ομάδες με μπράβους και αλλάζουν διοικήσεις κάθε εβδομάδα. Είναι τραγικά για τα πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και απειλούμαστε εμείς γιατί αργήσαμε να βάλουμε 300.000 ευρώ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή