Έκπτωτος μεν, αποζημιωμένος δε από τη Super League o Β. Γκαγκάτσης

Print Friendly, PDF & Email

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης κηρύχθηκε έκπτωτος στη σημερινή συνεδρίαση της Super League βάσει της διαπιστωτικής πράξης του Γ.Γ.Α, Συναδινού.

Το διοικητικό συμβούλιο της λίγκας συνεδρίασε το μεσημέρι της Τετάρτη 26/6 με πρώτο θέμα στη λίστα την έκπτωση ή μη του Βασίλη Γκαγκάτση από τη θέση του.

Το ΔΣ της Super League συνεδρίασε σήμερα και αποφάσισε την έκπτωση του Βασίλη Γκαγκάτση, με επικύρωση της διαπιστωτικής πράξης που έστειλε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, επικαλούμενος το κώλυμα που προκύπτει από την παραπομπή του Β. Γκαγκάτση σε δίκη, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας, το 2005.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του Δ.Σ. υπήρξαν τρεις τάσεις:

-Πρόταση Λυσάνδρου να του δοθούν δύο μισθοί, όπως προβλέπεται σε διακοπή σύμβασης (περίπου 15.000 ευρω).

-Πρόταση κάποιων ΠΑΕ, καθώς και επιθυμία του Β. Γκαγκάτση, να του δοθούν όλα τα χρήματα ως τη λήξη του συμβολαίου του (περίπου 150.000 ευρω).

-Πρόταση του Ολυμπιακού να μην πάρει τίποτα.

Αποφασίστηκε εν τέλει να του δοθούν δύο μισθοί, δηλαδή περίπου 15.000 ευρω, καθώς και επιπλέον 100.000 ευρω περίπου, που θα δοθούν από 10 ΠΑΕ που συμφώνησαν σε αυτό. Ο Ολυμπιακός διαφώνησε, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ επιφυλάχθηκαν, ενώ ο Άρης απουσίαζε.

H ανακοίνωση της Super League αναφέρει:

”Κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση διαπιστωτικής πράξεως περί εκπτώσεως του Διευθύνοντος Συμβούλου της Super League, σε συνέχεια του από 19/6/2019 εγγράφου του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού. ”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή