Κουρμπέλης: “Είχε παίξει τον ρόλο της η διαιτησία στο 4-0 από τον ΠΑΟΚ”

Print Friendly, PDF & Email

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, με αφορμή τη ανανέωση του συμβολαίου του, παραχώρησε συνέντευξη στο PAO TV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ήττα από τον ΠΑΟΚ με 4-0 το 2017 που κόστισε τον αποκλεισμό στους “πράσινους” στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης:

Για την πρόταση του ΠΑΟΚ τον Γενάρη του 2018:

«Είμαι πολύ δύσκολος στις αλλαγές όποιες και αν είναι αυτές. Μιλάω με αρκετούς ανθρώπους, με συμπαίκτες και με φίλους. Χρειάστηκα χρόνο και δεν τον είχα τότε να αποφασίσω. Αν είχα χρόνο δεν ξέρω πως θα είχα φερθεί. Ήταν πολύ γρήγορο και δεν με έσπρωχνε στο να το κάνω. Ήταν φυσικό και επόμενο ο κόσμος να με δει διαφορετικά. Ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή για τον Παναθηναϊκό τότε. Ειδικά μετά από αυτό που έγινε τότε ήταν επόμενο να με αποδεχθεί ο κόσμος τότε ακόμα περισσότερο».

Για τους στόχους που έχει στο μυαλό του:

«Πρώτα από όλα η Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό και κάποιος τίτλος που αυτή τη στιγμή πιο εφικτό είναι το Κύπελλο. Δεν ξέρω για πόσο θα ισχύει αυτό, αναλόγως πως θα είναι τα πράγματα στην ομάδα. Από εκεί και πέρα, παρουσία σε τελική φάση με την Εθνική ομάδα. Αυτοί είναι στόχοι που σε ανεβάζουν επίπεδο».

Η πιο δύσκολη στιγμή με τον Παναθηναϊκό:

«Η ήττα από τον ΠΑΟΚ με 4-0 που μας στέρησε έναν τελικό Κυπέλλου, θα το παίρναμε τότε. Αν ήταν καλά ο Ζέκα θα είχαμε πάει στον τελικό. Περιμέναμε μία δύσκολη ρεβάνς, δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία αλλά είχε παίξει το ρόλο της τότε».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή