Κουτσουπιάς: “Τερατουργήματα αυτά που γράφτηκαν για μένα και τον Κεχαγιά”

Print Friendly, PDF & Email

O Ηλίας Κουτσουπιάς μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και χαρακτήρισε “τερατουργήματα” όσα γράφτηκαν περί επεισοδίου στην Εθνική Νέων μεταξύ εκείνου και του εκλέκτορα, Νίκου Κεχαγιά.

Την Τετάρτη (11/9) ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Αντώνης Αποστολόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, ενώ την Πέμπτη (12/9) ήταn η σειρά του 18χρονου να τοποθετηθεί.

Aναλυτικά όσα είπε
“Δεν ήθελα να το πιστέψω. Θεώρησα στην αρχή ότι δεν αναφέρονταν σε εμένα. Γράφτηκαν πράγματα που δε στέκουν και είναι μακριά από την πραγματικότητα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως βγήκαν. Γράφτηκε δηλαδή ότι πιαστήκαμε στα χέρια και χρειάστηκε να επέμβουν οι συμπαίκτες μας. Δυστυχώς αυτά ήταν τερατουργήματα. Πραγματικά δεν ξέρω το λόγο, ούτε το πως σκέφτεται ο καθένας που τα γράφει αυτά. Πέρα από το ότι όλα αυτά δε συνέβησαν πότε, έχω μιλήσει με τον κ. Κεχαγιά κι έχουμε ξεκαθαρίσει την κατάσταση”.

Για το αν έχει ήδη κάνει εχθρούς: “Δεν ξέρω. Μέχρι πρότινος, δεν θεωρούσα πως έχω κάνει εχθρούς, αλλά πλέον έτσι φαίνεται. Δε θεωρώ ότι έχω προκαλέσει, ούτε έχω δώσει κάποιο δικαίωμα”.

Για το αν αρνήθηκε να μπει ως αλλαγή:
“Στην Εθνική είχα πάει με τραυματισμό στο δάκτυλο του ποδιού. Είχα ενημερώσει και το γιατρό της ομάδας και τον προπονητή. Τη Δευτέρα δεν έβγαλα όλη την προπόνηση για αυτό ακριβώς το λόγο. Την Τρίτη δεν κάναμε προπόνηση, καθώς χάθηκαν οι βαλίτσες μας και την Τετάρτη κάναμε λίγο, όπως συνηθίζεται τη μέρα πριν από τον αγώνα. Ένιωθα μία ενόχληση, αλλά ήθελα να βοηθήσω την ομάδα. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σηκώθηκα για ζέσταμα και με ενόχλησε το πόδι μου. Θεώρησα ότι δεν θα είμαι στο 100% για να βοηθήσω την ομάδα, όπως και ότι την Κυριακή ξεκινά το πρωτάθλημα με την Μπολόνια. Από το να μπω και να μην είμαι στο 100%, καλύτερα να έμπαιναν άλλα παιδιά που θα μπορούσαν να βοηθήσουν περισσότερο την ομάδα. Μίλησα με τον κ. Καρύδα τον γυμναστή και μετά με τον γιατρό και αποφασίσαμε να μην παίξω για να προστατεύσω τον εαυτό μου και την ομάδα. Μετά το παιχνίδι ήρθα σε επαφή και με τον προπονητή και είχαμε μία ήρεμη συζήτηση. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που γράφτηκαν αυτά”.

Για τα θέματα που συζήτησαν με τον προπονητή του: “Του εξήγησα την κατάσταση. Με ρώτησε το λόγο που δεν είπα κάτι τη Δευτέρα και την Τετάρτη και του το εξήγησα. Με ρώτησε αν είμαι διατεθειμένος να βοηθάω την ομάδα και του απάντησα θετικά. Εννοείται σέβομαι τις επιλογές του προπονητή και την Εθνική. Ωστόσο, λόγω του ότι υπάρχει πίεση από την ομάδα μου, την Μπολόνια, και δε μου επιτρέπουν να έρχομαι για φιλικά, θα προτιμούσα αν ήταν να μη χρησιμοποιηθώ αρκετά, να έμενα στην Ιταλία για να βελτιωθώ. Και όταν ο κ. Κεχαγιάς αποφασίσει πως είμαι έτοιμος να με ξανακαλέσει. Δεν πρόκειται να πω σε προπονητή αν θα με βάλει ή όχι. Πάντως, προτιμώ αν την επόμενη φορά κρίνει ότι δεν είμαι έτοιμος να μη με καλέσει -κάτι που το σέβομαι απόλυτα- και να μείνω στην ομάδα για να συνεχίσω τη βελτίωσή μου. Διότι και η ομάδα μου όταν επιστρέφω από την Εθνική με ρωτάει πως ήμουν και το λόγο που δεν έπαιξα. Αυτοί που τα έγραψαν αυτά νόμιζαν πως είμαι κάποιος που ήθελε να παίζει. Δεν ισχύει αυτό και το έχω διευκρινίσει με τον κ. Κεχαγιά. Έχουμε μιλήσει έκτοτε δύο, τρεις φορές. Δημιουργήθηκε ένα τεράστιο θέμα από το πουθενά. Στην επιστροφή χαιρετηθήκαμε κανονικά. Όλοι στην Εθνική ξέρουν ότι δεν έγινε κάτι”.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή