Κούγιας για δίκη της ”συμμορίας”: « Από τώρα το προβλέπω, η υπόθεση θα παραγραφεί»

Print Friendly, PDF & Email

Στις 20 Δεκεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη της «συμμορίας», η οποία έλαβε νέα αναβολή λόγω απουσίας μαρτύρων.

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είναι μάρτυρας της υπόθεσης, με δηλώσεις του στο «Metropolis 95.5» έκανε εκτίμηση της διαδικασίας.

Προέβλεψε μάλιστα πως στο τέλος τα αδικήματα θα παραγραφούν λόγω συμπλήρωσης οκταετίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κούγιας στο Metropolis 95.5»

«Το θέμα είναι ότι ήμουν μόνος μου. Νομίζω ότι αργότερα ήρθε και ο κ. Θωμαΐδης. Αυτοί οι δύο (σ.σ. Αλαφούζος, Μελισσανίδης) είναι μηνυτές και, μάλιστα, δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής. Το ζητούμενο είναι άλλο. Αν δεν αποδειχθεί ότι οι αγώνες στήθηκαν για το στοίχημα, επειδή το απλό στήσιμο είναι πλημέλλημα, τότε η κατηγορία από κακούργημα πέφτει σε πλημέλλημα.

Οι αγώνες έγιναν το 2012 και ανάλογα με το πότε έγιναν οι αγώνες, οι πράξεις παραγράφονται με τη συμπλήρωση της οκταετίας μέχρι τον Ιούνιο του 2020. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί αυτό το δικαστήριο, να γίνει το Εφετείο και ο Άρειος Πάγος. Το Koriopolis, με περισσότερους μάρτυρες βέβαια, έκανε χρόνια να ολοκληρωθεί.

Από τώρα σας το προβλέπω, η υπόθεση αυτή θα παραγραφεί. Θα φτάσουμε σε σημείο να μην μπορεί να γίνει κάποιο από τα επόμενα δικαστήρια. Αν εγώ δεν ήμουν ο μάρτυρας σε αυτά τα δικαστήριο και δεν κινούσα τις διαδικασίες δεν θα γινόταν κανένα δικαστήριο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή